Terug naar zoekresultaten Vorige

28 van 41

Volgende

Meestergast schildersafdeling - regio Eeklo-Zelzate

447390158

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Meestergast schildersafdeling - regio Eeklo-Zelzate

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het schilderwerk in jouw afdeling. Je stuurt bij waar nodig in functie van planning, budgetten en kwaliteitseisen. Verder fungeer je als belangrijkste schakel in het productieproces en overleg je steeds met jouw collega's op andere afdelingen. Als meestergast heb je een voorbeeldfunctie en leeg je de veiligheids-, kwaliteits- en milieuvoorschriften strikt na. Rapporteren zal je doen aan de werkplaatsleider.

Profiel

Je hebt een opleiding genoten waarbij een goede technische achtergrond een voordeel is - Je hebt bij voorkeur basiskennis over verf - Je bent een vlotte communicator en weet mensen telkens te motiveren, met andere woorden een rasechte people manager - Je bent sociaalvaardig en toont respect voor mensen - Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Aanbod

Een technisch gevarieerde EN uitdagende job met verantwoordelijkheid waarin je kan meewerken aan internationale projecten - Deel uitmaken van een sterk geëngageerd en gemotiveerd team, je staat er dus helemaal niet alleen voor - Mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in hetgeen je graag doet - Competitief salaris met extralegale voordelen en toekomstperspectief. Interesse? Mail je cv naar gent.technics@ago.jobs en vermeld het referentienummer.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Productieverantwoordelijke' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.