Terug naar zoekresultaten

Meestergast productie - Unieke firma - Regio Eeklo

447376812

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Meestergast productie - Unieke firma - Regio Eeklo

Functieomschrijving

Voor onze klant te Eeklo zijn wij op zoek naar een meestergast: - Je geeft instructies, je volgt en controleert de uit te voeren werkzaamheden; - Je verdeelt het werk in samenspraak met de werkplaatsleider; - Je houdt toezicht op de VGM- en kwaliteitsvoorschriften in jouw team; - Je bewaakt het budget van iedere deelactiviteit en volgt de voortgang en productiviteit van jouw team; - Je identificeert problemen en brengt deze onder de aandacht van de werkplaatsleider; - Je assisteert bij de kwalificatie en opleiding van de medewerkers; - Je rapporteert aan de (assistent) werkplaatsleider.

Profiel

Je hebt een diploma bachelor of master in de industriële wetenschappen (bouwkunde of elektromechanica) en/of ervaring als meestergast in de productie; Je kan overweg met MS Office. Je Nederlands is zeer goed en je hebt kennis Frans, Engels en/of Duits. Je hebt een passie voor lassen en staalconstructies en bent praktisch ingesteld. Je draagt kwaliteit hoog in het vaandel en haalt voldoening uit de combinatie tussen mensen en projecten.

Aanbod

Als meestergast in de productie kom je terecht in een bedrijvengroep in volle expansie waar belang gehecht wordt aan inzet en beroepsfierheid. Je krijgt de kans om bij te dragen tot een verdere professionalisering en je komt in aanraking met technisch hoogstaande gevarieerde uitdagingen. Naast een diverse functie kan je rekenen op een mooie, passende verloning en diverse extralegale voordelen. Interesse? Mail je cv naar gent.technics@ago.jobs en vermeld het referentienummer.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Productieverantwoordelijke' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.