Terug naar zoekresultaten

Meestergast - Chemiesector - Volcontinu - Hoge verdienste

368833276

Via AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Nog 7 dagen om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Meestergast - Chemiesector - Volcontinu - Hoge verdienste

Functieomschrijving

AGO Technics is voor een firma actief in de chemie en gelegen te Wetteren op zoek naar een meestergast. Doel van de functie is om een team van operatoren te coachen en om het productieproces op te volgen/ te controleren. Het betreft een combinatie van bureauwerk en productiewerk. Op de bureau verzorg je alle administratie, in de productie volg je het proces op. Hierbij bewaak je dat je team van operatoren de juiste handelingen uitvoeren op de juiste momenten. De persoon die heden deze positie inneemt, kan intern doorschuiven naar een andere positie, vandaar de zoektocht naar een nieuwe meestergast. Hieronder meer informatie over het takenpakket: - Je organiseert de productie activiteiten - Afhankelijk van de orders/ het verloop van de productie, introduceer je aanpassingen aan de productie activiteiten - Je ziet erop toe, dat de operatoren het werk uitvoeren volgens de geldende procedures en voorschriften - Indien er zich kleine technische storingen voordoen, assisteer je de operatoren in het uitvoeren van hun interventies - In het algemeen sta je in voor het coachen en het opleiden van de operatoren, zodat er ten alle tijde een goede teamspirit heerst - Indien er veel operatoren afwezig zijn (door verlof of ziekte), dan spring je mee in, zodat het productie proces niet in het gedrang komt. - Als meestergast ben je verantwoordelijk voor een 7-tal operatoren. - Enkele voorbeelden van administratieve taken zijn: gegevens checken, rapporteren over badges, de planning opstellen... - Hierbij focus je constant op een aantal aspecten, zoals procedures, veiligheid, kwaliteit... - Rapporteren doe je aan de productie-ingenieur van de afdeling

Profiel


Je behaalde een diploma van het hoger onderwijs, met afstudeerrichting chemie.
Of je behaalde een diploma van het secundair onderwijs en je kan al een aantal jaren ervaring voorleggen als operator/ supervisor.
Die ervaring heb je opgebouwd in een productie omgeving of in een proces omgeving.
Naast de functie van meestergast en het leiden van een team, ga je ook meedenken over optimalisaties/ verbetervoorstellen.
Je gaat op zoek naar mogelijkheden, om initiatieven te nemen om het productieproces nog efficienter te laten verlopen.
Gezien de jobinhoud, typeren de volgende eigenschappen jou: je bent ondernemend en hands-on ingesteld.
Je bent zeer pro-actief ingesteld en je zorgt ervoor dat de productie continu blijft lopen.
Dit doe je dankzij je organisatorische en analytische vaardigheden.
Je bent enthousiast en gedreven om een leidinggevende rol op te nemen. Ervaring in een leidinggevende rol is geen must, maar wel een troef.
Van nature heb je dus goede communicatieve en leidinggevende skills.
Je bent bereid om in een volcontinu systeem te werken. Heden wordt er gewerkt in 3 ploegen, maar op termijn wordt er gewerkt in een volcontinu systeem.

Aanbod

Afhankelijk van je profiel krijg je na een positieve interimperiode een vast contract of start je onmiddellijk met een vast contract.
Je komt terecht in een zeer stabiele en uitdagende werkomgeving, waar tal van gespecialiseerde technische opleidingen worden aangeboden.
Gezien de activiteit van de sector, de chemie, krijg je een zeer aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met verscheidene extra legale voordelen.
Voorbeelden van extra legale voordelen zijn, eten aan een voordelig tarief in het bedrijfsrestaurant, een hospitalisatie verzekering, een pensioenverzkering...
Je hebt bijvoorbeeld al recht op 40 dagen betaald verlof op jaarbasis.
Centraal in de firma, blijft de mensgerichte een aangename werkomgeving, waarbij collegialiteit een zeer belangrijke rol inneemt.
Het betreft geen grote anonieme omgeving, maar er heerst eerder een humane en persoonlijke aanpak.

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving? Ben je op zoek naar een job in een productie omgeving waarbij je een leidinggevende rol kan opnemen?
Neem dan zeker met ons contact op. Per mail naar gent.technics@ago.jobs of telefonisch op 09/374.61.33.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 7 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Teamleader / meestergast / ploegleider
  • Sector: Chemie en Pharmacie
  • Wondelgem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Teamleader / meestergast / ploegleider' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.