Terug naar zoekresultaten Vorige

26 van 58

Volgende

Meestergast - chemie - 3-ploegenstelsel

416200723

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 26 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Meestergast - chemie - 3-ploegenstelsel

Functieomschrijving

Voor een firma actief in de chemie gelegen in het Waasland, zijn we op zoek naar een team leader in de vaste nacht. Je gaat een team van een 15 tal operatoren aansturen en superviseren. Deze operatoren zelf staan in voor het produceren, afvullen en verpakken van chemicalieen. Hiernaast ga je de operatoren coachen en begeleiden in de verschillende productie activiteiten. Tot slot is het belangrijk om erop toe te zien, dat de werkinstructies en de veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften op een correcte wijze worden toegepast.

Profiel

Je behaalde een diploma van het hoger onderwijs, bij voorkeur met afstudeerrichting in de chemie. Binnen deze functie ligt de focus op een combinatie van kennis over techniek en leidinggevende competenties. Je hebt een hart voor productie en je doet er alles aan om de productie op een zeer optimale wijze te doen draaien. Ervaring in een complexe en zeer gedisciplineerde productieomgeving is een troef (clean room). Je kan van nature goed motiveren, aansturen, enthousiasmeren? Je hebt sterke people management skills om de operatoren te coachen. Je houdt KPI's in het oog en je neemt de veiligheidsvoorschriften in acht. Je bent bereid om te werken in 3-ploegen (6-14-22)

Aanbod

De selectieprocedure bestaat uit 3 rondes, een gesprek met de HR Manager, een gesprek met de plant manager/ de productie manager en een assessment. Hierna wordt er een snelle opstart datum vastgelegd. Je komt terecht in een regime, waarin er 39u per week wordt gewerkt. Hierdoor bouw je bovenop je 20 wettelijke dagen verlof ook nog eens 12 extra adv dagen verlof op. Het loon is overeenkomst je ervaring die je kan voorleggen. Hiernaast krijg je ook een maaltijdcheque ter waarde van 8 euro per gewerkte dag. Je krijgt een persoonlijk opleidingstraject aangeboden. In beginfase volg je een zeer intens opleidingstraject, waarbij je kennis maakt met alle verschillende afdelingen. Op termijn zijn er doorgroeimogelijkheden, zowel verticaal als horizontaal (naar de quality of engineering afdeling).

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 25 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Teamleader / meestergast / ploegleider' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.