Terug naar zoekresultaten
Unique Technicum

Meertalig Project Consultant (m/v)

Unique Technicum | Antwerpen | Voltijds

Linking talent with ambitions!
Expertise is veel waard, maar waar vinden bedrijven hoogopgeleide medewerkers die meteen inzetbaar zijn? Unique Career heeft 150 projectconsultants die daarbij ondersteuning bieden zonder de continuïteit en kwaliteit van de bedrijfsactiviteiten uit het oog te verliezen. We kunnen de rollen ook omdraaien. Zegt zo'n uitdagende baan als professional jou iets? Solliciteer dan vandaag nog als kandidaat!


Meertalig Project Consultant (m/v)

Functieomschrijving

Bij Unique Career neemt niet alleen je carrière een vliegende start, ook jij vliegt regelmatig van project naar project! Tijdens onze projecten kan je je steeds vastbijten in verschillende office taken in de volgende departementen: inside sales, customer service, administratie, human resources, logistiek bediende, supply chain, aankoop, receptie, management assistant, marketing, communicatie... De hele waaier, zeg maar! Jouw persoonlijke ondersteuning? Die voorzien wij! Onze HR Business Partners zien erop toe dat je telkens weer een project krijgt waarin je kan groeien en jezelf kan ontwikkelen, want jouw groei, is de onze!

  Als Project Consultant bij Unique Career kan je helemaal verantwoord jobhoppen. Je combineert immers de voordelen en afwisseling van tijdelijke projecten met de zekerheid van een vast contract. Daarenboven krijg je dankzij de verscheidenheid aan projecten de kans om ervaring op te doen binnen verschillende sectoren en bouw je in no time een indrukwekkende cv uit! Je project duurt algemeen genomen tussen 3 maanden en 2 jaar, met een gemiddelde van 6 à 9 maanden; 6 nieuwe ervaringen toevoegen aan je cv op slechts 3 jaar tijd is bij ons dus perfect mogelijk! 

Als medewerker van Unique Career is flexibiliteit je tweede natuur. Alles wat nieuw is trekt je aandacht en je interesse is oneindig. Je bent multi-inzetbaar en beschikt over de juiste energie om elk project succesvol af te ronden. Daarnaast vind je het niet erg je te verplaatsen naar meerdere regio’s met een maximum van 1 uur reistijd rond je woonplaats.

Profiel

What about you? • Lastige obstakels tover je in een handomdraai om naar boeiende uitdagingen? 

 • ull; Je past je snel aan en je bent flexibel? 
 • ull; Je bent hongerig naar verschillende ervaringen en bedrijfsculturen? 
 • ull; Je bent vlot drietalig (Nederlands, Frans & Engels)? Je spreekt nog een extra taal? Fantastisch! 
 • ull; Je behaalde (minstens) een Bachelor diploma? 
 • ull; Een vast contract stelt je gerust en afwisselende projecten doen je ogen glinsteren? 
 • ull; Je bezit een rijbewijs B en vindt een verplaatsing van een uurtje naar je werk geen probleem? 


Aanbod

What do we offer?Bij Unique Career krijg je een uitdagende functie in een voltijds contract van onbepaalde duur. Daarnaast bieden wij jou een marktconform salaris, aangevuld met een ruim aanbod aan voordelen zoals: 

 • ull; Maaltijdcheques 
 • ull; Gsm-abonnement 
 • ull; Groeps- en hospitalisatieverzekering 
 • ull; Bedrijfswagen en tankkaart 
Tot slot geloven we dat onze groei hand in hand gaat met jouw persoonlijke groei. We zien er dan ook nauwlettend op toe dat je voortdurend kan blijven groeien. Hoe we dat doen? Niet alleen zorgen we ervoor dat we projecten blijven kiezen die je uitdagen en waar je kan bijleren, ook kan je genieten van een persoonlijke opvolging door onze HR Business Partners die je voorzien van een opleiding op maat! Van sollicitatietraining tot een opleiding Excel, onze persoonlijke aanpak en opvolging maken voor jou het verschil.


Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Unique Geel

Alle jobs Administratief bediende

Populaire jobs in Administratief bediende:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Nederlands

Aanbod

 • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.