Terug naar zoekresultaten Vorige

25 van 83

Volgende

MEDIOR .NET FULLSTACK DEVELOPER

* Full Stack .NET Developer gezocht met 2+ jaar werkervaring
* Ontwikkeling van duurzame eigen ERP-tool en generieke nieuwe software
* Persoonsgerichte uitgeverij in Antwerpen met een voorliefde voor innovatie

Hays IT Development | Antwerpen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 20 dagen op Jobat.be

Onze klant is een vooraanstaande uitgeverij. Het IT-departement staat er aan de vooravond van vele ontwikkelingen: naast de vernieuwing van de verouderde ERP-tool liggen er ook straffe innovatieve software toepassingen op stapel. Vanuit Hays zoeken wij voor deze uitgeverij een sterke Full-stack .NET Developer om het nieuwe team in Antwerpen te vervoegen.

MEDIOR .NET FULLSTACK DEVELOPER

Functieomschrijving

Als Full Stack .NET Developer voeg je je bij het nieuw gevormde IT-team in Antwerpen, maar kan je rekenen op ondersteuning van het multidisciplinaire IT-departement met zijn ruime expertise en ervaring. Je werkt binnen Scrum teams aan enerzijds het onderhoud van de bedrijfseigen ERP/administratietool en anderzijds aan de uitrol van de vernieuwde, duurzame oplossing én daarnaast het mee ontwikkelen van nieuwe software. Dit is vooral Back-end en Database development, maar ook Front-end komt aan de orde. Het is jouw taak om in Scrum sprints de technische specificaties mee te analyseren, de software te ontwikkelen en automatische testen te voorzien (Unit Testing). Uiteraard blijf jij op de hoogte van de laatste technologieën en word je hierin ondersteund.

Profiel

Jij hebt een technisch bachelordiploma op zak (Toegepaste Informatica / ICT of vergelijkbaar), een technische master is zeker ook goed! Om voor deze rol in aanmerking te komen, heb jij ten minste 2 jaar professionele ervaring in een Microsoftomgeving met back-end development (C#, MVC, WebAPI) en database development (Microsoft SQL server). Daarnaast ben jij ook in staat knappe front-end te developen met HTML, CSS, Javascript en React (geen fulltime front-end development). Naast development heb je bij voorkeur tevens ervaring opgedaan in analyse en Unit Testing en sta je er zeker voor open jouw development skills verder Full Stack te ontwikkelen. Jij wil mee je schouders zetten onder de innovaties van de organisatie en zo een mooie bijdrage leveren aan schone code en duurzame software. Jij bent zelfstandig en probleemoplossend om binnen het nieuwe team je draai te vinden en spreekt vloeiend Nederlands.


Aanbod

Je komt terecht in een écht persoonsgericht bedrijf waar er - naast hard werken - ook ruimte is voor ontspanning en waar veel waarde wordt gehecht aan een gezonde work-life balance. Zo zijn er glijdende uren, opties tot thuiswerken en ruime faciliteiten in het kantoor (een daadwerkelijke massagekamer!). Je zal meewerken aan nieuwe ontwikkelingen & innovatieve projecten en daarmee een duidelijke meerwaarde bieden voor het product en bedrijf. Er wordt een marktconform loonpakket geboden met ruime extralegale voordelen op basis van ervaring en specifieke behoeften.

Ben jij de Full Stack .NET Developer waar wij naar op zoek zijn? Neem dan contact op met Krista Rozenberg van Hays IT of solliciteer online!

Interesse?

Hays Antwerpen
Krista Rozenberg
03 202 79 61
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 19 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.