Terug naar zoekresultaten Vorige

12 van 19

Volgende

Medior .NET Developer

463531020

AGO Jobs & HR | Afsnee | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 41 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Medior .NET Developer

Functieomschrijving

Voor een bedrijf actief in de maritieme wereld zijn we op zoek naar een Medior .NET Developer. Als Medior .NET Developer worden niet enkel jouw software development skills getriggerd, maar tevens jouw skills voor het uitbouwen van een business intelligence systeem. De organisatie is namelijk heel betrokken in het creëren van webapplicaties, maar tevens in het uitbouwen van BI systemen voor bijvoorbeeld het analyseren van scheepsreizen.

Profiel

- Je hebt minstens 3 jaar ervaring binnen software development / engineering. - Goede kennis van MSSQL. - Stevige basis van Linux, Windows Server en de basisprincipes van netwerken. - UML diagrammen zijn jou niet vreemd, net zoals ERDs. - Je hebt ervaring met het opstellen van analyserapporten, waaronder de vereisten en het technisch ontwerp. - Talen: C# - Scripttalen: Powershell, Python - Frameworks: ASP.NET, ASP.NET MVC, EntityFramework, - Solide basiskennis van web development. - Bijkomende vaardigheden waaronder Integration Services, Reporting Services, Analysis Services, Business Intelligence Dit vinden we graag terug in jouw profiel: - Team Spirit draag je hoog in het vaandel - Je bent analytisch ingesteld - Je staat open om je steeds bij te schaven in de nieuwste technologie - Je kan zelfstandig werken - Je bent in het bezit van minstens een diploma Master in de Informatica.

Aanbod

- Een aantrekkelijk salaris volgens capaciteiten, verantwoordelijkheden en inzet. - Een uitdagende en afwisselende job in een teamgerichte en participatieve moderne en dynamische bedrijfscultuur. - De nodige vorming en opleiding on the job. - Reële doorgroeimogelijkheden zowel wat functie als informaticakennis betreft. - Een wagen, op termijn, behoort tot de mogelijkheden.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent IT
Poortakkestraat 57
9051 Gent IT
Tel.: 09 277 04 57
Email: gent.it@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Webdevelopment' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.