Terug naar zoekresultaten
Accent

Medewerker - Verhuur - Machines

Accent | Meerdere regio's | Voltijds

Nog 1 dag om te solliciteren

Onze klant is één van de meest gerenommeerde verhuurbedrijven in Europa als het gaat om de verhuur van machines gereedschappen units en catering- en event-equipment. Al bijna dertig jaar verhuren zij ook al het materiaal dat nodig is om van elk feest een succes te maken. Van designmeubilair decoratieartikelen en een tot in de puntjes verzorgde tafelaankleding tot en met buffetsystemen en professionele keukenapparatuur. Zij hebben een afdeling die mobiele keukens koelunits en keukenapparatuur aan hotels ziekenhuizen het leger of grote events levert.
Bovendien werken ze al meer dan 15 jaar samen met gerenommeerde bouwmarktketens in binnen- en buitenland. De bouwmarkten willen zich onderscheiden op service. Verhuur van machines en gereedschappen maakt daar een belangrijk deel van uit. Tegenwoordig hebben zij in 2250 bouwmarkten een verhuurpunt.
Machineverhuur is en blijft de core business van het bedrijf.

Medewerker - Verhuur - Machines

Functieomschrijving

?s ochtends start je samen met je collega?s het filiaal op. De hele dag lopen er klanten binnen die graag jouw advies willen over de machines die zij nodig hebben. Dit kan variëren van een zaagmachine tot een hoogwerker we hebben een zeer groot verhuurassortiment. Je maakt de prijsafspraken en vervolgens zorg je voor een correcte afhandeling van alle administratie die bij het verhuren nodig is. Wanneer de klant de machine komt terugbrengen controleer je de machines zorgvuldig en zorg je voor de juiste administratieve afhandeling. Kortom: Je zorgt dat alles van A tot Z perfect wordt geregeld voor de klant. De dag biedt veel afwisseling. Het ene moment ben je de mail en telefoon aan het beantwoorden en stel je offertes op terwijl je op een ander moment de klanten in het filiaal te woord staat of licht onderhoud verricht aan de machines. Daarnaast zorg je samen met je collega?s voor een goede uitstraling van het filiaal.

Profiel

Misschien heb je nog geen specifieke kennis van onze machines je hebt wel een sterke affiniteit met techniek door werkervaring hobby?s of een technische opleiding;
Jij bent degene die ervoor zorgt dat klanten tevreden zijn. Je hebt een klantgerichte instelling waarbij je gebruik maakt van jouw sterke communicatieve vaardigheden;
Je kunt zelfstandig werken en je weet goed prioriteiten te stellen.
Je schiet niet in de stress wanneer je bijv. even alleen achter de balie staat en tegelijkertijd klanten binnenkomen en de telefoon voortdurend gaat. Jij regelt het!
Je werkt graag samen met collega?s;
Jij kunt goed overweg met Word en Excel en je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Aanbod

Een job optie vast in een bedrijf waar er een dynamische werkomgeving heerst met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Zij zetten hun niet alleen in voor de tevredenheid van hun klanten maar ook voor de tevredenheid van hun medewerkers. Daar hoort een prima salaris bij inclusief maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering maar ook een zelfstandige functie waar ruimte is voor initiatief ondernemerschap en met ruime doorgroeimogelijkheden.

Interesse?

VG13/BUO
Namen,Waals-Brabant,Luxemburg,Limburg,Henegouwen,Vlaams-Brabant,Oost-Vlaanderen,Brussel,West-Vlaanderen,Antwerpen,Luik

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 1 dag om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratie' jobs in Namen, Waals-Brabant, Luxemburg, Limburg, Henegouwen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, Brussel, West-Vlaanderen, Antwerpen, Luik meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.