Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 3

Volgende
KU Leuven

Medewerker vastgoed

KU Leuven | Leuven | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 6 dagen om te solliciteren

Bij de Technische Diensten beheren meer dan 400 collega's het patrimonium van KU Leuven. We verzorgen het onderhoud van honderden gebouwen en werken mee aan de ontwikkeling van nieuwe sites. Zo werken we een dag in een historische bibliotheek en de volgende in een hypermodern labo.

Medewerker vastgoed

Functieomschrijving

Als teamlid van de Divisie Ruimte en Vastgoed ben jij het aanspreekpunt voor het bestand met de gebouwen en terreinen van de Associatie KU Leuven. Jouw streefdoel is om steeds een up-to-date patrimoniumbestand ter beschikking te hebben.

 • Je beheert het patrimoniumbestand. Je checkt of de ontvangen informatie correct en volledig is bijv. door verduidelijking te vragen of te controleren in notariële aktes, kadastrale gegevens. Je actualiseert de gegevens in onze softwaretoepassingen en in AutoCAD voor de grafische toepassingen.
 • Het patrimoniumbestand vormt de kapstok voor heel wat andere toepassingen. Je brengt de verschillende relaties in kaart en volgt op dat steeds de juiste actie gedaan wordt om de informatie te laten doorstromen naar andere bestanden en toepassingen, bijv. het creëren van een vast actief. Je bewaakt de coherentie tussen de verschillende toepassingen.
 • Je coördineert en verspreidt informatie. Je brengt alle betrokkenen op de hoogte en stuurt hen aan zodat operationele processen opgestart kunnen worden. Je maakt de informatie toegankelijk en ondersteunt zo je collega's binnen de Technische en Facilitaire Diensten, Juridische Dienst, Dienst Fiscaliteit, Verzekeringsdienst, Financiële Diensten en Dienst VGM (Veiligheid - Gezondheid - Milieu).
 • Je zorgt voor de jaarlijkse rapportering en maakt regelmatig ad hoc analyses, die zeer gevarieerd kunnen zijn bijv. de evolutie van het oppervlaktegebruik door faculteiten, departementen of afdelingen of een overzicht van bepaalde soorten leslokalen en het gebruik ervan. Je bent het aanspreekpunt voor collega's en gebruikers en geeft toelichting bij de door jou opgemaakte rapporten.
 • Je staat in voor vastgoedbeheer: waar KU Leuven huurder is in een extern gebouw of mede-eigenaar zorg jij voor de coördinatie met externen en heb je contact met de eigenaars, andere huurders of syndicus. Je volgt de afspraken en verplichtingen op die in de akte of overeenkomst staan en vervult de bijhorende administratie. Je neemt deel aan de vergaderingen van mede-eigenaars of huurders. 

Profiel

 • Je behaalde een bachelordiploma of je hebt een gelijkwaardig niveau door je ervaring.
 • Vastgoed interesseert jou en het spreekt jou aan om de gebouwen en terreinen van de KU Leuven grondig te leren kennen.
 • Je bent leergierig en geïnteresseerd om met verschillende databases en softwaretoepassingen te leren werken. Kennis van AutoCAD is een pluspunt.
 • Je bent communicatief en gaat vlot in dialoog met anderen; zo weet je steeds de nodige informatie te verzamelen.
 • Nauwkeurig en stipt werken, met oog voor details, is kenmerkend voor jou. Je kan ook goed zelfstandig werken.
 • Je bent bereid om verplaatsingen te doen naar de campussen van de KU Leuven die verspreid zijn over Vlaanderen. 

Aanbod

 • Een voltijds contract voor onbepaalde duur in een moderne werkplek waar collegialiteit, innovatie en professionele ontwikkeling centraal staan
 • Deze functie is gekoppeld aan een salaris in graad 4 of 5, afhankelijk van je competenties en relevante ervaring.
 • Bovendien biedt KU Leuven heel wat extralegale voordelen zoals hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, bijkomende verlofdagen, gratis of tegen gunsttarief pendelen met het openbaar vervoer, (elektrische) bedrijfsfiets.

Interesse?

Meer informatie is te verkrijgen bij de heer Guy Thys, tel.: +32 16 32 83 13.
Solliciteren voor deze vacature kan tot en met 28/05/2019 via onze online sollicitatietoepassing

Leuven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over KU Leuven?

Volg dit bedrijf

Werken bij KU Leuven

Een job bij KU Leuven? Dat is samen met 13.000 collega’s onderwijs en onderzoek op topniveau mogelijk maken. Iets voor jou?

 

KU Leuven is een grote organisatie met veel omgevingen. Verspreid over Leuven maar ook over de rest van Vlaanderen en Brussel telt KU Leuven zo’n 100 diensten, faculteiten en departementen. Omgevingen die sterk van elkaar kunnen verschillen. Het respect voor de lokale eigenheid en variatie binnen deze grote organisatie is onze kracht en kenmerkend voor onze cultuur.

Werken aan de KU Leuven betekent dat je, direct of indirect, bijdraagt aan kwalitatief onderwijs en innovatief wetenschappelijk onderzoek. Werk met maatschappelijke relevantie.

Gegeven de internationale ambitie van de KU Leuven en de inherente competitiviteit van de academische omgeving stimuleren we bij elke medewerker eenzelfde gedrevenheid en ambitie als binnen het onderzoek en het onderwijs waaraan zij meewerken.

WWW.KULEUVENCAREERS.BE

KU Leuven. Inspiring the outstanding

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 6 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Vastgoedmakelaar' jobs in Leuven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.