Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 3

Volgende
Sociaal Wonen arro Leuven (SWaL)

MEDEWERKER TEAM WOONCOACH (sociaal werk)

Bij Sociaal Wonen arro Leuven (SWaL)

Staat 9 dagen op Jobat.be

De sociale huisvestingsmaatschappij Sociaal Wonen arro Leuven bouwt, verkoopt, verhuurt en beheert sociale woningen en verstrekt sociale leningen. Het werkgebied van SWaL strekt zich uit over de 30 gemeenten van het arrondissement Leuven. Een personeelsteam van 10 medewerkers werkt samen om de sociale missie van de organisatie op een professionele en toekomstgerichte manier uit te bouwen. Zo omvat het huurpatrimonium vandaag bijna 400 sociale woningen, maar tegen 2024 heeft SWaL de ambitie om te groeien naar een huurpatrimonium van 1000 huurwoningen. Vanaf 2019 zullen we werken met 5 zelfsturende teams om deze schaalvergroting waar te maken.

SWaL zoekt een
 

MEDEWERKER TEAM WOONCOACH (sociaal werk)

Functieomschrijving

Het team wooncoach begeleidt de huurders van SWaL op alle vlakken: zowel technisch, administratief als sociaal. De huurder heeft één aanspreekpunt binnen SWaL. De individuele begeleiding van de huurder staat voorop, met aandacht voor een overzichtelijk gebouwenbeheer en samenlevingsopbouw in de wijken van SWaL.

Het team zal bestaan 2 teamleden en zal met de schaalvergroting groeien naar 4 teamleden.

Het team bestaat uit leden met verschillende profielen en taken, enerzijds het eerder technisch profiel die zal in staan voor het gebouwbeheer en anderzijds het profiel van sociaal werker die de huurders zal begeleiden.

Je bent het aanspreekpunt van de huurder en zorgt ervoor dat de huurder de juiste informatie ontvangt, hetzij door zelf de vraag te beantwoorden, hetzij door de vraag gericht door te geven. Je zal enerzijds als huurcoach huurders individueel ondersteunen en anderzijds als wijkcoach zorgen voor een sfeer in de wijken. De technische opvolging van het gebouwenbeheer maakt geen deel uit van je takenpakket.

Profiel

  • In bezit van een bachelor- of masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring
  • In bezit van eigen wagen

Aanbod

  • boeiende en uitdagende voltijdse functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief
  • bediendecontract van onbepaalde duur
  • attractieve verloning volgens het barema van de Vlaamse Overheid – graad B111 en relevante beroepservaring, aangevuld met extralegale voordelen zoals hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques en elektrische bedrijfsfiets
Leuven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 39 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Consulent' jobs in Leuven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.