Terug naar zoekresultaten Vorige

12 van 17

Volgende
Colruyt Group

Medewerker smaaktesten (Haasrode)

Medewerker smaaktesten (Haasrode)

Colruyt Group | Haasrode | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 12 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Medewerker smaaktesten (Haasrode)

Functieomschrijving

Om kwaliteitsvolle huismerkproducten aan te bieden, organiseert Colruyt Group smaaktesten voor klanten en medewerkers. Jij zorgt voor een vlot verloop van deze smaaktesten in winkels over het hele land.

Heb je affiniteit met voeding en onze huismerkproducten zoals Boni Selection? Ben je ook vlot in de omgang en spreek je graag mensen aan? Dan is deze gevarieerde job met veel sociale contacten misschien wel iets voor jou.

Als medewerker smaaktesten maak je deel uit van een mobiel team dat smaaktesten organiseert op locatie: in winkels en kantoren van Colruyt Group, of tijdens bijzondere evenementen. Je job is een mix van praktijk, commerciële feeling en administratie: je verzamelt de testproducten, stelt mee de proefhokjes op, begeleidt de deelnemers en je verwerkt ook de testresultaten.

Smaaktesten zijn voor Colruyt Group essentieel om het aanbod en de dienstverlening nog te verbeteren. Met de organisatie van smaaktesten ben je dan ook een echte ambassadeur van Colruyt Group. Je benadert klanten en medewerkers enthousiast maar respectvol. En je beschikt ook over de nodige drive om jouw doelstellingen (aantal deelnemers en testproducten) te behalen.

Oog voor detail is belangrijk in je job: een verzorgde opstelling, de nauwkeurige verwerking van de testresultaten … Je blinkt ook uit in flexibiliteit, zowel qua taken, werkuren als verplaatsingen. Het uurrooster is vergelijkbaar met dat van onze medewerkers in de winkels. Wanneer je op zaterdag werkt, krijg je ter vervanging een vrije dag tijdens de week. Als je op verplaatsing moet werken, kan je een dienstwagen gebruiken.

Je werkt vanuit Haasrode.

Profiel

 • Vlotte computervaardigheden – Je kan vlot overweg met de computer: we gebruiken speciale software om de vragenlijsten aan te maken en de resultaten worden verzameld via iPads. Die resultaten verwerk je nadien op de computer.
 • Flexibiliteit – Je gaat 3 à 4 dagen per week op verplaatsing en dit zijn vaak lange dagen (vroeg vertrekken, laat terug). Flexibiliteit is dus een must.  
 • Talenkennis – Je bent Nederlands- of Franstalig en je hebt een gezonde basiskennis van de andere taal: we bezoeken locaties in het hele land en spreken klanten en medewerkers aan in hun taal.
 • Fysieke conditie – Je hebt een goede fysieke conditie (veelvuldige verplaatsingen, lang rechtop staan, opbouwen van de proefhokjes, in- en uitladen van producten …) en je ziet er verzorgd uit.
 • Mobiliteit – Je ben in het bezit van een rijbewijs B, bent graag op de baan en slaagt erin overal je weg te vinden.  

Aanbod

 • Veel variatie  – Nieuwe producten, nieuwe locaties, nieuwe deelnemers … Geen enkele dag is dezelfde.
 • Stimulerende werkomgeving – Als medewerker smaaktesten zit je aan de bron van onze (nieuwe) producten en werk je actief mee aan de duurzame groei van Colruyt Group. En natuurlijk kan je ook rekenen op de enthousiaste steun van jouw collega’s.
 • Extralegale voordelen – Boven op je loon krijg je heel wat extralegale voordelen zoals winstdeelname, groepsverzekering  en maaltijdcheques.

Interesse?

Tamara Aertsen
Leuven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 48 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Secundair onderwijs
 • Nederlands, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Kwaliteit, Technisch bediende - administratie' jobs in Leuven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.