Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 151

Volgende
Colruyt Group

Medewerker prijscalculatie en offertebeheer Solucious Colruyt Group

Medewerker prijscalculatie en offertebeheer Solucious Colruyt Group

Colruyt Group | Bornem | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 13 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Medewerker prijscalculatie en offertebeheer Solucious Colruyt Group

Functieomschrijving

Solucious levert voedingsproducten en toebehoren aan cateraars, rust- en ziekenhuizen, scholen, horeca en particulieren. Om te garanderen dat zij altijd de beste producten tegen correcte tarieven krijgen, zoeken we een extra medewerker voor de dienst Prijszetting.

Jij zet de verkoopprijzen voor de klanten van Solucious. Dit doe je op basis van het aantal leveringen per week, het type producten dat wordt gevraagd, enz. Je stelt ook offertes op voor vrije aanvragen en openbare aanbestedingen. Daarbij hou je altijd rekening met de schaal van een aanvraag (denk aan grootverpakking of retailverpakking) en de voorkeur van de klant voor A-, B- of C-merken.

Je gaat op zoek naar het passende assortiment (elk Solucious-assortiment telt ongeveer 10.000 artikelen) en bepaalt hiervoor ook een juiste prijs. De dienst Prijszetting is een ondersteunende dienst: samen met het salesteam proberen we nieuwe klanten binnen te halen.

Je werkt in Bornem.

Profiel

 • Hart voor cijfers, oog voor detail – Je bent niet alleen goed met cijfers, je werkt er ook graag mee. Ideaal, want je dagen zijn gevuld met de berekening van marges en het bepalen van een offerteprijs/aanbestedingsprijs.
 • Excel-expert – Excel is je tool bij uitstek. Je gebruikt dit programma dagelijks om cijfers in statistieken te gieten en om marges van nabij op te volgen.
 • Talenkennis – Je spreekt en schrijft zeer goed Nederlands en Frans. Dat komt van pas wanneer je met klanten en medewerkers van over heel België mailt, telefoneert en vergadert. Je stelt ook offertes en rapporten op in de twee talen.
 • Initiatief – Jij verdiept je elke dag in cijfers. Spot je een mogelijk probleem of een opportuniteit? Laat dan van je horen, we luisteren met plezier.

Aanbod

 • Hecht team met ondersteuning – Solucious telt meer dan 450 medewerkers, Colruyt Group zelfs meer dan 30.000. Je kan dus rekenen op de expertise van talloze collega’s, terwijl je samenwerkt in een team van in totaal 6 mensen.
 • Zekerheid en comfort – Je krijgt meteen een vast contract van onbepaalde duur binnen Colruyt Group, een stabiel en groeiend bedrijf. Bovendien heb je glijdende werkuren: ideaal om je werk en privé evenwichtig te plannen.
 • Impact – Solucious is een jong bedrijf. Je krijgt dus de kans om mee te bouwen aan een sterk groeiende onderneming.
 • Extralegale voordelen – Boven op je loon krijg je heel wat extralegale voordelen zoals winstdeelname, maaltijdcheques en korting in de winkels van Colruyt Group.

Interesse?

De heer Kim Arys - Selectieverantwoordelijke
02 363 53 43
Mechelen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 26 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Academische Bachelor
 • Nederlands, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds
 • Maaltijdcheques

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales support & administratie' jobs in Mechelen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.