Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 5

Volgende
Colruyt Group

E-learning ontwikkelaar

E-learning ontwikkelaar

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 1 dag op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

E-learning ontwikkelaar

Functieomschrijving

Colruyt Group heeft een uitgebreide technische dienst die een cruciale rol vervult voor onze medewerkers en interne partners. Voor het opleidingsteam in deze dienst zoeken we een creatieve, communicatieve persoon die ons e-learningaanbod wil uitbreiden en verfijnen. Je helpt dus mensen groeien!

 

Als medewerker binnen het opleidingsteam Technics, Real Estate & Energy zet je je schouders onder het interne aanbod aan digitale opleidingen (al dan niet ter vervanging van een klassikale training). Je ontwikkelt in eerste instantie efficiënte e-learnings in nauwe samenwerking met je opdrachtgevers.

Je definieert samen met de opdrachtgever de leerdoelstellingen van een e-learning en ontwikkelt vervolgens een scenario. Nadat je dit scenario op punt hebt gesteld met je opdrachtgever, kan je de  e-learning maken. Zo stel je schermen samen, schrijf of spreek je teksten in, maak je filmpjes/foto’s (of laat je ze maken) en voeg je ze ook in .... en nog veel meer! Je bewaakt doorheen heel dit proces de kwaliteit en volgt de e-learning nadien ook op. Indien nodig  verfijn je ze nog om beter aan de noden van de gebruikers te voldoen.

Daarnaast leer je andere digitale leeroplossingen kennen en bekijk je waar deze inzetbaar zijn. Werken met Swipe Guide is zo één van die andere tools die je zeker zal leren gebruiken. Je eigen nieuwsgierigheid en interesse drijven je om de wereld van e-learning in te duiken en het ruime aanbod aan tools en oplossingen te verkennen voor je job. En wat je ontdekt, introduceer je met veel plezier in ons interne aanbod!

Ter afwisseling neem je samen met je collega’s ook een aantal administratieve taken op rond opleidingen, zoals het beheer van inschrijvingen, het versturen van uitnodigingen en het opvolgen van de trainingen.

Je werkt in Halle.

Profiel

 • Opleiding en ervaring – Je hebt een opleiding in onderwijs- of opleidingskunde of communicatie, of hebt relevante ervaring in het ontwikkelen van opleidingen en het schrijven van inspirerende instructieteksten. Als je vertrouwd bent met e-learnings is dat natuurlijk een pluspunt.
 • Affiniteit met techniek – Je komt in een heel technische omgeving terecht waar je moet aanvoelen wat de noden zijn en hoe je opleidingen optimaliseert voor je doelgroep.
 • Proactief en creatief – Leeft de nood om een specifieke opleiding digitaal te maken? Jij speelt erop in! Je hebt ook geen schrik om out-of-the-box voorstellen te doen in je missie om mensen op de beste manier te helpen groeien!
 • Communicatieskills – Je kan goed capteren wat een opdrachtgever wil en dat vertalen in een andere vorm van communicatie.
 • Trendwatcher – Je blijft alert voor nieuwe trends en brengt een frisse blik mee in je job.
 • Talenkennis – Je spreekt en schrijft vlot Nederlands. Kennis van het Frans en het Engels is mooi meegenomen.

Aanbod

 • Stimulerende werkomgeving – Je zit aan de bron van toffe, spannende projecten waarvan je snel effect ziet in de groei van mensen!
 • Breed netwerk – In jouw job werk je met veel mensen samen die een andere expertise of achtergrond hebben dan jijzelf. Je bouwt bij ons in een mum van tijd een breed en boeiend netwerk uit.
 • Variatie en verantwoordelijkheid - Je krijgt een boeiende job met veel variatie, uitdaging en plezier.
 • Aantrekkelijk loonpakket – Naast een aantrekkelijk loon krijg je ook een aantal extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en winstdeelname.

Interesse?

Charlotte Coppens-Selectieverantwoordelijke
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 38 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
 • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds
 • Maaltijdcheques

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Instructeur / lesgever' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.