Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 7

BBTK

Medewerker met interesse in mensen en sociaal recht

Via BBTK

Staat 16 dagen op Jobat.be

BBTK - SETCa heeft een socialistisch profiel en is qua ledental de grootste unitaire vakbond van bedienden in België. BBTK is de Bond van Bedienden, Technici en Kaderleden en behartigt als vakbond de belangen van zijn leden in alle sectoren van de economie. Ze zijn ook één van de belangrijkste beroepscentrales van het ABVV. We bieden via onze 21 gewestelijke afdelingen heel wat diensten aan: zowel individuele juridische bijstand als collectieve ondersteuning van werknemers in hun werkomgeving.

 

Medewerker met interesse in mensen en sociaal recht

Functieomschrijving

Als medewerker zijn je belangrijkste taken:
- Je werkt in tandem met de verantwoordelijke (aan wie je rechtstreeks rapporteert)  vaksecretaris van de sector en je staat dagdagelijks in contact met de andere afdelingen binnen de organisatie, alsook met de vakbondsafgevaardigden in de bedrijven.
- Je bent een intern en extern aanspreekpunt voor de verantwoordelijke van de sector
- Je doet de klassieke secretariaatstaken als administratie, agendabeheer, briefwisseling, e-mailberichten beheren, presentaties maken… met veel aandacht en plezier.
- Je kan goed plannen en organiseren, waaronder ook de vergaderingen.
- Je hebt contacten met HR directies, Ministeries…
- Je behandelt vragen (juridisch – sociale wetgeving) van délégués binnen de bedrijven alsook van leden. Je bent bereid van op het vlak van sociaal recht jezelf te bekwamen.
- Je behandelt interne en externe, soms vertrouwelijke informatie over de werking van de organisatie
- Je werkt de professionele informatie en reglementering bij en zorgt dat de informatie bij de juiste mensen terecht komt. Daarnaast zal je ook documenten archiveren.
 

Profiel

• Je behaalde  minimaal een professionele Bachelor Rechtspraktijk of Sociaal Werk - Maatschappelijke Advisering of je hebt een aantoonbare relevante ervaring;
• Je Nederlands is excellent en je kennis van het Frans als 2e taal is zeker een grote troef.  Je bent bereidheid om het Frans aan te leren en minimaal begrijp je het goed;
• Je hebt zin voor initiatief en kan je zeer autonoom en nauwgezet werken en je neemt je verantwoordelijkheid op;
• Je bent analytisch sterk en je hebt een proactieve ingesteldheid;
• Je aanpassingsvermogen en je stressbestendigheid staan je toe je doelen te bereiken;
• Je hebt een open en directe communicatiestijl en bent empathisch. Je wil werken ‘met’ en ‘voor’ mensen;
• Je bent discreet en servicegericht en leergierig;
• Je bent een administratieve en coördinerend duizendpoot;
• Je beschikt over de nodige sociale vaardigheden, kan werken en functioneren in een 2-talige diverse omgeving en je hebt de nodige empathie voor de organisatie zodat je je vlot kan integreren in een syndicaal team;
• Je kunt vlot werken met MS Office (Word, Powerpoint, Excel, Outlook, …).

Aanbod

Het BBTK biedt je een afwisselende job in een werkomgeving waar persoonlijke ontwikkeling en groei gestimuleerd worden.  In deze rol leer je veel bij. Onze klant biedt jou een aantrekkelijk en competitief salaris, aangevuld met verschillende extralegale voordelen en een goede work-life balans. Jouw werk maakt een verschil en als deze zinvolle opdracht je aanspreekt, dan ben jij de juiste kandidaat.

Wat is de aanpak van USG Professionals?

USG vormt de brug tussen jou en het bedrijf dat je nodig heeft. Wij nemen graag onze tijd om je te leren kennen en gaan op zoek naar je interesses. Zo vinden we steeds de juiste opportuniteit voor je voor een vaste job of een tijdelijk project. Jouw vakmanschap wordt in goede banen geleid door je persoonlijke USG-consultant. Omdat die zelf jurist is, kan hij of zij perfect inschatten welke opportuniteiten matchen met jouw expertise en ambities.

USG gaat voor de juiste match, waarbij mensen altijd centraal staan. Dankzij dit credo bedienen we ondertussen een mooie en toonaangevende klantenportfolio.

Solliciteer vandaag nog!

Voor meer informatie over deze opportuniteit kunt u contact opnemen met Kristin Ex op 03 800 42 18 of via de jobapplicaties met vermelding van referentie KE/18/15.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Paralegal
  • Sector: Dienstverlening en Human Resource
  • Brussel (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Paralegal' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.