Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 9

Volgende
Colruyt Group

Medewerker logistiek retourcentrum

Bij Colruyt Group

Staat 12 dagen op Jobat.be

Colruyt Group bundelt verschillende afdelingen binnen de Groep Colruyt die ondersteunende diensten leveren aan de verschillende enseignes van Colruyt Group. Het gaat dan o.a. over het intern marketing- en communicatiebureau (met een eigen foto- en videostudio, grafisch ontwerpers, copywriters, datawarehouse, enz.), de informatica-afdeling, de afdeling werkvereenvoudiging, de personeels- en selectiedienst, Facilitaire Diensten, de dienst procesanalisten, de afdeling milieu en overheidsrelaties, enz.

Medewerker logistiek retourcentrum

Functieomschrijving

Als medewerker in het retourcentrum van Colruyt Goup wacht je een gevarieerde job. We streven naar polyvalentie waardoor je kennis maakt met alle aspecten van het retourcentrum. Op termijn kan je doorgroeien naar taken met meer verantwoordelijkheid zoals heftruckchauffeur of machine-operator.

De retourcentra van Colruyt Group spelen een cruciale rol in de logistieke ketting: ze zorgen ervoor dat alle logistieke ‘dragers’ zoals (koelkast)karren, paletten en bakken tijdig en netjes worden teruggebracht naar  de distributiecentra zodat zij de winkels vlot kunnen bevoorraden. Onze retourcentra vormen een duurzame schakel in onze keten: we verwerken er leeggoed en kunnen tot 82 % van ons afval sorteren en recycleren.

Na een opleidingsperiode begin je met enkele basistaken. Denk daarbij aan opleggers laden en lossen, afval verwerken/sorteren, kartonafval verwerken tot balen en/of het wassen van bakken. Daar hoort ook het sorteren van de verschillende recycleerbare grondstoffen bij, van groenafval over papier en karton tot kunststof. Na verloop van tijd kan je er de taken van een heftruckchauffeur of machine-operator bijnemen. Dit gebeurt allemaal in een omgeving met veel afwisseling want afhankelijk van de uit te voeren taak en de site krijg je een paar keer per dag een andere opdracht.

Je past de bestaande werkmethodes toe en respecteert de geldende normen op het vlak van veiligheid, kwaliteit en productiviteit. Je durft ook initiatief te nemen en doet voorstellen om het werk en de organisatie in het retourcentrum nog te verbeteren.

Je werkt in een ploegensysteem. De ene week werk je van 6 tot 14 uur, de week nadien start je om 14 uur en eindigt je werkdag om 22 uur. Bovendien zoeken we ook enkele medewerkers specifiek voor de nachtploeg.

Je werkt in Halle, Ghislenghien of Ollignies.

Profiel

 • Ervaring en opleiding – Een technische opleiding of sterke interesse in techniek is een belangrijke troef. Ook ervaring binnen logistiek of afvalverwerking is een plus.
 • Goede fysieke conditie – Je steekt graag je handen uit de mouwen, houdt van fysieke arbeid en bent goed bestand tegen warmte/koude.
 • Zelfstandigheid – Je bent een echte teamspeler maar je kan ook zelfstandig werken. Je ziet welk werk er uitgevoerd moet worden en doet dat dan ook.
 • Flexibiliteit – Je bent flexibel in uurrooster en jobinhoud: je voert veel verschillende taken uit.
 • Talenkennis – Je spreekt goed Nederlands of Frans zodat je vlot kan samenwerken met je collega’s.

Aanbod

 • Stimulerende werkomgeving – Logistiek is een snel veranderende wereld met heel wat vernieuwende initiatieven. Je werkt ook samen met veel verschillende mensen.
 • Blijven leren en ontwikkelen – Je leert niet alleen heel veel bij on-the-job, maar krijgt ook de kans om interne en externe opleidingen te volgen.
 • Doorgroeikansen – Wil je op termijn een stapje hogerop? Bij Colruyt Group zijn er verschillende kansen om door te groeien.
 • Extralegale voordelen – Je krijgt een aantrekkelijk loon met tal van extralegale voordelen zoals winstdeelname en maaltijdcheques.
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 27 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Magazijnier, orderpicker, lader losser
 • Sector: Distributie en Retail
 • Je werkt in Halle, Ghislenghien of Ollignies.
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Secundair onderwijs
 • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
 • Nederlands, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Magazijnier, orderpicker, lader losser' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.