Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 11

Volgende

MEDEWERKER KWALITEIT

* Technisch (hoger) diploma Elektromechanica, Automotive …

* Ervaring binnen een kwaliteitsfunctie

* Dynamisch, proactief en communicatief

Via SIDEM

Staat 11 dagen op Jobat.be

Hays Engineering Kortrijk is voor de firma SIDEM op zoek naar een kwaliteitsmedewerker, bij voorkeur met ervaring, om het huidige team te versterken.

SIDEM, het familiebedrijf met hoofdzetel in Gullegem en productievestigingen in Hongarije en Roemenië, is een toonaangevende ontwerper en producent van stuur- en ophangingsonderdelen voor personenwagens.
Over de verschillende vestigingen werken een 350-tal medewerkers en wordt een omzet gerealiseerd van € 30 miljoen.

MEDEWERKER KWALITEIT

Functieomschrijving

In deze job als kwaliteitsmedewerker sta je in voor de ingangscontrole op inkomende producten en doe je de controle en opmetingen van de monsters/stalen. Je communiceert kwaliteitsproblemen naar de eigen productieafdeling en naar de leveranciers toe. Verder maak je klachtenrapporten op en stuur je stukken op naar het labo als materiaaltesten nodig zijn. Na de inwerkperiode neem je een stuk productmanagement op en ga je mee op zoek naar nieuwe artikelen om toe te voegen aan de catalogus. Als kwaliteitsmedewerker rapporteer je aan de Quality Manager.Profiel

Hays Engineering Kortrijk is voor SIDEM op zoek naar een kandidaat die een technische opleiding genoot (mechanica, elektromechanica, automechanica, …) en zin heeft voor verantwoordelijkheid. Heb je daarnaast interesse in de automobielsector en/of ervaring binnen kwaliteit, dan is dit zeker een extra troef. Ook kandidaten zonder ervaring, maar met de juiste ingesteldheid worden aangemoedigd om te solliciteren! Graag zelfstandig werken en punctueel ingesteld zijn, zijn musts!

Aanbod

Je komt terecht in een dynamisch groeibedrijf met familiale sfeer dat wereldwijd actief is en levert aan grote importeurs van onderdelen. Er wordt een aantrekkelijk loonpakket voorzien inclusief verschillende extralegale voordelen. SIDEM is een familiale kmo met korte communicatielijnen waar je 100% jezelf kan zijn.

Interesse om aan de slag te gaan als kwaliteitsmedewerker binnen een dynamisch groeibedrijf? Solliciteer online of neem telefonisch contact op met Sofie Van Heucke van HAYS Engineering Kortrijk via het nummer 056 25 80 50.

Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 28 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Kwaliteitscontroleur' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.