Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 8

Volgende

MEDEWERKER KREDIETEN

* Adviseur kredieten particulieren

* Regio Antwerpen-Noord

* Commercieel, vriendelijk en klantgericht

Hays Antwerpen | Antwerpen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 16 dagen op Jobat.be

Onze klant is een middelgroot bankkantoor met uitstekende werksfeer. Het kantoor is onderdeel van een bekende en toonaangevende internationale bankverzekeraar.

MEDEWERKER KREDIETEN

Functieomschrijving

Als klantenadviseur ben jij binnen het team verantwoordelijk voor het beheren van een eigen klantenportefeuille die voornamelijk zal bestaan uit particulieren uit de regio Noord-Antwerpen. Je zal klanten en prospecten benaderen en afspraken met hen inplannen op kantoor. Tijdens deze afspraken verleen je advies inzake consumentenkredieten, hypothecaire kredieren, leningen op afbetaling ,… Je maakt een analyse van de noden van de klant en kan een professionele en volledige uitleg geven over de gevraagde financiële producten met aandacht voor risico's en rendement. Ten slotte draag je actief bij aan de groei van het kantoor door een volledige intake te doen van je klant en zodanig ook opportuniteiten te spotten voor je collega's van verzekeringen en beleggingen.Profiel

Je komt in aanmerking voor deze vacature wanneer je minstens een eerste relevante bankervaring achter de rug hebt, idealiter in het voeren van adviesgesprekken in kredietverstrekking en hier dus ook reeds de nodige attesten voor hebt behaald. Daarnaast ben je iemand die klanten op hun gemak weet te stellen en op een professionele en correcte manier tot verkoop weet te komen.

Aanbod

Onze klant kan je een marktconform salaris aanbieden aangevuld met voordelen. Daarnaast kom je terecht in een gezellig kantoor van aanzienlijke grootte en waar collegialiteit en een goede werksfeer zeer belangrijk zijn.

Heb je interesse in deze toffe job? Solliciteer online via de Hays website of bel even met je contactpersoon Dieter Kennes van Hays Banking & Insurance op 0498/17 65 41.

Interesse?

Hays Antwerpen
Dieter Kennes
+32498176541
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 23 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Adviseur bankproducten' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.