Terug naar zoekresultaten Vorige

9 van 23

Volgende
Total Belgium Ertvelde

Support Engineer

Bij Total Belgium Ertvelde | Ertvelde | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 23 dagen op Jobat.be

Total is de op drie na grootste olie- en gasmaatschappij ter wereld en vormt samen met Sunpower de tweede grootste exploitant van zonne-energie ter wereld. De groep is actief in meer dan 130 landen en telt meer dan 100.000 medewerkers die zich elke dag opnieuw inzetten voor betere energie.

De hoogtechnologische Smeermiddelenplant van Total in Ertvelde evolueert aan een hoog tempo mee met de huidige evoluties in de industriële wereld. Om te anticiperen op de sterk toegenomen vraag naar digitalisering en industriële automatisering zijn we op zoek naar een Medewerker IT om onze IT dienst te versterken.

 

Support Engineer

Functieomschrijving

Enerzijds sta je mee in voor de service die de IT dienst biedt aan zijn interne klanten. Hieronder valt de dienstverlening op vlak van administratieve IT en de dienstverlening op vlak van industriële IT.
 • Administratieve IT: laptops, desktops, netwerk, helpdesk, printers, servers, applicaties, updates, back-ups, telefoons + centrale, GSM’s, e.d.
 • Industriële IT: MES, ontwikkelingstations, PLC’s, SCADA, netwerken, back-ups, e.d.
 
Anderzijds voer je op projectmatige basis IT gerelateerde projecten uit op industriële installaties en het industriële netwerk, dit op zelfstandige basis, met de directe collega’s van je dienst of met externe partners. Wanneer het gaat om industriële automatisering werk je nauw samen met je collega’s van dienst Automatisering (EIA) en de dienst Projecten.
 
Je bent erg veiligheidsgericht en werkt volgens het IT beveiligingsbeleid van de Total Groep. Je analyseert de risico’s van je aanpassingen en neemt de gepaste beheersingsmaatregelen.
 
Je denkt proactief mee aan de plannen om de plant en zijn digitale systemen continu op een hoger niveau te brengen en speelt in op de vragen en verwachtingen van klanten. Een deel van deze plannen realiseer je zelf in overleg met je verantwoordelijke.
 
Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de dienst. Tijdens verlofperiodes neem je de taken van de verantwoordelijke over en zorg je, al dan niet samen met je collega, voor permanentie van de dienst.
 
Je communiceert naar alle betrokkenen over de impact en de resultaten van je projecten. Je onderhoudt de asbuilt data van de dienst, schrijft instructies voor nieuwe of gewijzigde installaties. Je geeft opleiding over aangebrachte wijzigingen aan gebruikers en collega’s.
 
Ook toegangscontrolesystemen, camerabewakingssystemen, alarm- en uitbelsystemen en communicatiemiddelen vallen onder de bevoegdheid van de IT dienst.
 
Sporadisch ben je bereid om kritische, procesverstorende IT interventies of IT projecten uit te voeren of te begeleiden in het weekend. Bepaalde FAT’s worden sporadisch afgenomen in het buitenland.
 

Profiel

Je bent Master in de industriële wetenschappen: ICT of Bachelor ICT, gelijkwaardig door ervaring.
 
Je hebt kennis en/of ervaring in/met:
 • IT, Automatisering, Instrumentatie, Elektronica
 • Specifieke IT kennis: Windows omgevingen, databases, development tools (DotNet)
 • Vaardigheden: Project Management en faciliteren van meetings
 • Automatiseringssystemen: MES, Intouch, Siemens S7, Profinet
 
Talen: kennis van Nederlands, Frans en Engels

Voor ons zijn motivatie, competenties en vaardigheden belangrijker dan leeftijd, geaardheid, fysieke beperking, etnische afkomst of nationaliteit. Wij moedigen dan ook iedereen aan om te solliciteren.
 

Aanbod

Wij bieden:
* De mogelijkheid deel te nemen aan projecten van belangrijke omvang en verantwoordelijkheid op te nemen in een internationaal, hoogtechnologisch bedrijf.
* Een boeiend loopbaanperspectief met de mogelijkheid om u in een nieuwe job, nieuwe activiteit of een nieuwe cultuur onder te dompelen.
* Een permanente vorming en opleiding.
* Een competitief loon en een uitgebreid gamma van extralegale voordelen.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 16 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Helpdesk & support
 • Sector: Chemie en Pharmacie
 • Ertvelde (standplaats)
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Beperkte ervaring (< 2 jaar)

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'ICT & PC technicus, Helpdesk & support' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.