Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 16

Volgende
Colruyt Group

Medewerker Interne communicatie Colruyt Laagste Prijzen

Medewerker Interne communicatie Colruyt Laagste Prijzen

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 10 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Medewerker Interne communicatie Colruyt Laagste Prijzen

Functieomschrijving

Colruyt Laagste Prijzen is het sterkste Belgische merk in de voedingsindustrie en erachter zit een netwerk van winkelmedewerkers, aankopers, marketeers ... We zoeken een communicatiemedewerker die al deze mensen wil informeren én verbinden. Een gevarieerde job met een grote menselijke factor!

Colruyt Laagste Prijzen heeft 239 winkels in België en Luxemburg en een netwerk aan functies achter de schermen. Als interne communicatiemedewerker kun je dus rekenen op een publiek van 18.000 voltijdse medewerkers. Je hoofddoel is specifiek de medewerkers in de winkels correct en tijdig te informeren. Daarvoor creëer je interne communicatieplannen en coördineer je ze van start to finish.
Je bent dan ook een echte omnichannel communicator houdt ervan een goed afgewogen mix van geschreven, audiovisuele en onlinecommunicatie in te zetten om je doel te bereiken. Je denkt sterk visueel en treedt in een vingerknip out of the box.
Wat doe je concreet?
 • Je communiceert het strategisch plan van Colruyt naar de medewerkers en zorgt dat ze de waarden en principes van ons bedrijf kennen en met overtuiging opnemen. Zo creëer jij onze interne ambassadeurs!
 • Je zorgt voor de coördinatie tussen verschillende afdelingen om de interne communicatie binnen Colruyt vlot te laten verlopen.
 • Je schrijft en redigeert communicaties voor verschillende kanalen en doelgroepen. Dat kunnen zowel operationele communicaties (assortimentswijziging, de start van het BBQ-seizoen …) zijn als strategische informatie (beleidsbeslissingen, info over imagocampagnes …).
 • Je ondersteunt de ontwikkeling van communicatietools en –processen, zodat we steeds vlotter en efficiënter communiceren naar alle medewerkers.
Naast deze bedrijfsbrede taken ondersteun je het management in de communicatie over bepaalde aspecten naar de winkelmedewerkers en werkt als communicatie-expert mee aan afdelingsprojecten. Je vertaalt informatie over preventie, verkoop, human resources, nieuwe systemen … in eenvoudige, behapbare communicaties. Een voorwaarde is bijgevolg dat je je wil verdiepen in het domein van verkoop en zelf ook nadenkt over communicatieopportuniteiten.
Last but not least, bouw je een duurzaam netwerk op met zowel het management als je stakeholders. Je creëert een goede verstandhouding waar in vertrouwen wordt samengewerkt.

Om goed te vatten waarvoor Colruyt staat, volg je een stage van 2 à 3 weken in een van onze winkels, gevolgd door enkele taakgerichte opleidingen. Daarna is het helemaal aan jou!
Je werkt in het hoofdkantoor van Colruyt Group in Halle. Twee dagen per week kun je regionaal werken in een van onze shared offices.

Profiel

 • Opleiding en ervaring – Je hebt een bachelor- of masterdiploma in communicatie, marketing, journalistiek, of je hebt gelijkwaardige ervaring. Ben je ook al vertrouwd met de wereld van verkoop en retail? Dan is dat zeker een pluspunt!
 • Communicatie – Je verdiept je in onze organisatie en producten en kan aantrekkelijk en heldere communicaties ontwikkelen. Je mag je creatief uitleven binnen het kader van onze huisstijl.
 • Teamplayer – Je kan perfect zelfstandig werken, maar gaat voor het succes van het team. Je stroopt makkelijk de mouwen op en pakt de zaken met overtuiging en doorzettingsvermogen aan.
 • Leergierig – Je bent van nature een kennisspons. Komt er iets onbekend op je pad? Jij gaat op verkenning en komt met de nodige kennis terug. Zo doe je ook suggesties voor nieuwe communicatiekanalen en –middelen.
 • Talenkennis – Nederlands is je moedertaal. Kennis van het Frans (of de zin om het te leren) is een pluspunt. Zo kun je vlot communiceren naar al je collega's.

Aanbod

 • Variatie Je krijgt een uitdagende job met doorgroeimogelijkheden in een stabiel bedrijf dat veel belang hecht aan het welzijn van haar medewerkers, aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.
 • Opleiding We bieden een brede waaier aan opleidingen aan om jezelf te ontplooien op en naast het werk.
 • Samenwerken – Interne communicatie is teamwerk. Je kan altijd rekenen op de ervaring van een dynamisch team dat zich in het hart van de organisatie bevindt.
 • Extralegale voordelen – Boven op je loon krijg je heel wat extralegale voordelen, zoals een bedrijfswagen en winstdeelname.

Interesse?

Carmen Van den Bossche
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 50 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Nederlands, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds
 • Bedrijfswagen

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Interne communicatie' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.