Terug naar zoekresultaten

MEDEWERKER FACTURATIE

Select HR Turnhout | Turnhout | Interim optie vast, Onbepaalde duur, Voltijds

Onze klant is op zoek naar een medewerker facturatie. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de verwerking van facturen en betalingen. 
Ben je een teamplayer? Ben je communicatief

MEDEWERKER FACTURATIE

Functieomschrijving

Als facturatie medewerker sta je in voor het verwerken van ontvangen facturen van klanten met als doel om tot een overzicht te komen van welke debiteur tegen welke condities moet betalen. Aansluitend verwerk je de binnenkomende betalingen door deze toe te wijzen aan de juiste klant. Je boekt facturen en/of creditnota's af om steeds een correcte stand van de rekening af te leveren. Tot slot zorg je voor diverse administratieve taken om tot een correcte verwerking van gegevens en kosten te komen. 

Profiel

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met diploma secundaire onderwijs en een eerste ervaring binnen een administratieve functie. Om je taken goed te kunnen uitvoeren is het van belang om een zeer goede kennis Nederlands te hebben, een basis kennis Frans en Engels volstaat. Ben je daarnaast nog iemand die nauwkeurig en cijfermatig werkt? Ben je een vlot en spontaan persoon? Dan is het plaatje helemaal compleet! 

Aanbod

Wat krijg je hiervoor terug? 

Natuurlijk een marktconform salaris dat wordt aangevuld met verschillende extra legale voordelen. Je komt terecht in een ontwikkelingsgerichte omgeving die open staat voor mensen met ambitie. Je zal regelmatig contacten hebben met klanten vanuit verschillende sectoren. Dit zorgt ervoor dat de job afwisselend en boeiend blijft en dat er een aangename relatie wordt opgebouwd met de klant. 
Je hebt eigen verantwoordelijkheid over je taken en werkt binnen een bedrijf met een positief imago. Daarnaast krijg je een fijne werksfeer waar je jezelf volledig in kan ontplooien en jezelf thuis kan voelen. Uiteraard hoort hierbij een divers aanbod aan opleidingen op maat. 

Klinkt dit als muziek in je oren? Laat je dan horen via kate.wils@selecthr.be // 014 40 50 00. 

Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Select HR Turnhout

Alle jobs Administratief bediende

Populaire jobs in Administratief bediende:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Turnhout

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Turnhout meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.