Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 26

Volgende

MEDEWERKER DIENST GEBOUWEN

Voor onze klant in Gent, een financiële instelling, zijn wij vanuit Hays Response Gent op zoek naar een medewerker dienst gebouwen.

Via Hays Response Gent

Staat 6 dagen op Jobat.be

* Administratie - vastgoed
* Nederlands
* Gent

MEDEWERKER DIENST GEBOUWEN

Functieomschrijving

Je zorgt voor het facilitair beheer van het hoofdkantoor alsook van de lokale bankkantoren en het opleidingscentrum. Je hebt hiertoe dagelijks contacten met externe leveranciers. Je staat in voor de administratieve opvolging en facturatie van de werkzaamheden. Daarnaast beheer je ook de verhuur- en verkoopdossiers: je controleert de verhuurovereenkomsten, neemt contact met de vastgoedkantoren, notarissen, huurders,… Tot slot zorg je ook voor de voorbereiding van de managementrapportering.

Profiel

Je beschikt bij voorkeur over een bachelordiploma en kan rekenen op een eerste ervaring in een gelijkaardige functie. Affiniteit met de vastgoed- of bouwsector strekt tot aanbeveling. Je beheerst het Nederlands op een professioneel niveau. Je werkt vlot met MS Office, met name Word en Excel. Je houdt ervan om zelfstandig te werken en jouw eigen taken goed te organiseren. Je bent op korte termijn beschikbaar.

Aanbod

Onze klant biedt een leuke en afwisselende administratieve uitdaging in centrum Gent. Je komt terecht in een gevestigde en stabiele organisatie. Je ontvangt een competitief loon aangevuld met een mooi pakket aan extralegale voordelen en een flexibel uurrooster.

Interesse in deze job als medewerker dienst gebouwen in Gent? Solliciteer online of contacteer Hays Response Gent via 09/267.99.81. Is deze job niet meteen wat je zoekt? Voeg Karolien Baeten dan toe op LinkedIn en geef ons jouw jobvoorkeuren mee!

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 33 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Management assistant / secretariaat
  • Sector: Financiën en Verzekeringen
  • Gent
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Management assistant / secretariaat' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.