Terug naar zoekresultaten
BCTN Meerhout

Medewerker Customer Services M/V

Medewerker Customer Services M/V

BCTN Meerhout | Meerhout | Onbepaalde duur, Bepaalde duur, Voltijds

Staat 20 dagen op Jobat.be

BCTN is een professionele speler in het intermodaal vervoer met containerterminals in de belangrijkste economische centra van Brabant, Gelderland, Noord-Limburg, Zuid-Holland in Nederland en met ondertussen drie inland terminals in België (Meerhout, Geel en Beringen). De combinatie van jarenlange expertise en schaalgrootte maakt BCTN tot een betrouwbare partner voor deze dienstverlening op maat. De goed geëquipeerde terminals van BCTN vormen het hart van de intermodale transportketen. De omvang van het BCTN netwerk, samengevoegd met de persoonlijke aanpak van de teams op de individuele terminals maakt het mogelijk voor zowel kleine als grote organisaties een compleet dienstenpakket op maat te kunnen aanbieden.

Medewerker Customer Services M/V

Functieomschrijving

BCTN heeft voor haar terminal in Meerhout een vacature voor een enthousiaste en klant gedreven:

Medewerker Customer Services M/V

Fulltime

Wat ga je doen als Medewerker Customer Services?
Doel van deze functie is om samen met je collega’s de klantorders (behandelen van zeecontainers) gedurende het totale operationele proces te begeleiden/coördineren. Dit gebeurt op een zo effectieve, efficiënte en proactieve manier. En zodanig dat de klant naar tevredenheid wordt bediend. 

Profiel

De juiste kandidaat beschikt ten minste over een opleiding of ervaring op hogeschool niveau, met affiniteit voor logistiek en klantcontacten. Een gezonde dosis werklust, doorzettingsvermogen en stressbestendigheid zijn noodzakelijk om het functioneren tot een succes te maken. Ervaring in planning, geautomatiseerde systemen en de logistieke sector is een troef. 
Verder hechten wij veel belang aan iemand die goed kan functioneren in een team en beschikt over goede communicatie vaardigheden. 

Aanbod

Wij bieden een prettige werksfeer in een groeiende en dynamische organisatie. Vanzelfsprekend bieden wij jou een marktconform salaris (afhankelijk van de ervaring en opleiding die je hebt genoten). 

Solliciteren op de vacature Medewerkers Customer Services bij BCTN
Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie? Laat dan je sollicitatie (brief en cv) t.a.v. HR, achter op onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.

Kijk voor meer informatie over BCTN op https://www.youtube.com/watch?v=C7JHIcu4PKo&feature=youtu.be. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Medewerker Klantenservice, Klantenservicemed
Geel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 40 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Bepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Customer service' jobs in Geel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.