Terug naar zoekresultaten

Medewerker Customer Service Desk te Brussel

364667713

Via AGO Jobs & HR

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Medewerker Customer Service Desk te Brussel

Functieomschrijving

Op zoek naar een uitdagende job binnen de bankensector te Brussel? Onze klant is op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerker voor de dienst -betaalverkeer-. Je staat in voor het dagelijks contact met klanten op het vlak van betaalverkeer (binnen- en buitenland, cheques, domiciliëringen?). Je komt in contact met klanten en collega?s uit diverse hoeken van de groep. Elke dag is anders, dit zorgt voor veel afwisseling en een boeiende job. Bovendien is de dienstverlening van de CSD essentieel in het opbouwen en behouden van een goede relatie met de klant. Je draagt je commercieel steentje bij, bijvoorbeeld bij het opvangen van signalen of het aanprijzen van producten gerelateerd aan betaalverkeer.

Profiel

Een enthousiaste bachelor die graag en goed communiceert en die er vooral 100% voor gaat om zaken op maat af te werken tot tevredenheid van de klant. Ervaring met de systemen van de bank is een pluspunt, maar niet noodzakelijk.
Aangezien we als kantoor één team zijn vind je het vanzelfsprekend om je flexibel en collegiaal op te stellen. Daarnaast heb je oog voor een goede werkorganisatie en nauwkeurige uitvoering van de taken.
Drietaligheid is zeker mooi meegenomen.

Aanbod

Een heel gevarieerde job dus, met bovendien mogelijkheden om na verloop van tijd ingezet te worden in andere functies in het kantoor of zetel (commercieel of kredieten).
On-the-job training.
Voltijdse betrekking van bepaalde duur tot 30/06/2018 met kans op verlenging.
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Customer service
  • Sector: Financiën en Verzekeringen
  • Brussel (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Customer service' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.