Terug naar zoekresultaten

Medewerker Commerciële Buitendienst

360884943

Via AGO Jobs & HR

Staat 13 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Medewerker Commerciële Buitendienst

Functieomschrijving

Je bent als medewerker buitendienst verantwoordelijk voor de opbouw en het onderhouden van de commerciële relaties met vooral bestaande klanten, zoals bibliotheken en scholen (zowel lager, secundair als hoger onderwijs). Je gaat frequent op bezoek bij deze klanten en adviseert, begeleidt hen bij hun aankopen en volgt op administratief en op organisatorisch vlak hun bestellingen op (zoals oa organiseren van en meewerken bij campusverkopen, ?). Je biedt een full service zowel voor als achter de schermen. Daarnaast ga je actief op zoek naar nieuwe klanten en kan je hen overtuigen van de meerwaarde van een samenwerking werken.

Profiel

Je bent ondernemend en creatief, een doorzetter die graag zelfstandig werkt en goed kan plannen en organiseren. Je bent commercieel ingesteld met aandacht voor service en klantvriendelijkheid, en je werkt steeds zeer nauwkeurig. Je wil kwaliteit aan je klanten bieden en je ziet daar graag de resultaten van. Je hebt een echte hand-out mentaliteit, een grote affiniteit met boeken en je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Aanbod

INTERIM OPTIE VAST.
Een goed salaris, met extralegale voordelen (oa bedrijfswagen). Maaltijdcheques na 6m positieve evaluatie.
Een aangenaam werk in een groeiend en stabiel bedrijf. Veel ruimte voor eigen initiatief in een motiverende bedrijfscultuur. Een grondige opleiding en doorgroeimogelijkheden.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales buitendienst / Vertegenwoordiger
  • Sector: Onderwijs en Vorming
  • Brussel (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / Vertegenwoordiger' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.