Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 17

Volgende
Greenyard Prepared

Medewerker commerciële binnendienst Midden Europa

Greenyard Prepared | Bree | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 1 dag op Jobat.be

Mensen eten en zullen altijd blijven eten.  Gezonde voeding wint nog dagelijks aan belang maar de hedendaagse tijdsdruk maakt het niet altijd makkelijk om jezelf en je gezin van gezonde voeding te voorzien. 
En net daar hebben wij een rol te vervullen. 

Jij moet ’s avonds geen bonen, erwten of wortelen van het veld halen.  Want dat, en veel meer, hebben wij immers al met de grootste zorg voor jou gedaan.  Een breed gamma aan gezonde en makkelijk te bereiden voeding op jouw bord krijgen, dat is onze missie.  Een moeilijke taak voor ons maar een makkelijk resultaat voor jou!


 

Medewerker commerciële binnendienst Midden Europa

Functieomschrijving

Om deze missie te blijven vervullen zoeken wij  een medewerker die onze commerciële dienst voor onbepaalde duur komt versterken. 

Wij voorzien een opleidingsperiode om ons uitgebreid assortiment, onze systemen en onze werking te leren kennen.  Daarna geven we jou de verantwoordelijkheid om onze topkwaliteit aan te vullen met een topservice want jij bent de missing link die ervoor zorgt dat onze klanten niet enkel tevreden maar wel delight zijn. 


Van orderaanname tot levering ben jij de spilfiguur die ervoor zorgt dat alle puzzelstukjes in elkaar passen.  Je staat in nauw contact met onze interne afdelingen, je volgt op en stuurt bij waar nodig.  En onze klant?  Die stelt zich intussen geen vragen want jij houdt hem steeds op de hoogte.  Op die manier zorgen we dat onze topkwaliteit de topservice krijgt die het verdient.
 

Profiel

Om als team topservice aan onze klanten te garanderen zijn we op zoek naar een collega die een bachelor denkniveau combineert met een eerste relevante werkervaring én nauwkeurig en correct kan werken. 
Spreek je daarnaast vlot Nederlands en Duits?   Heb je zin om er "je tanden in te zetten" en ben je, net als onze producten, "down-to-earth"
Dan leren wij je graag beter kennen en misschien...wie weet....ben jij wel de collega die wij zoeken!

 

Aanbod

Je kan rekenen op een uitgebreid salarispakket, inclusief extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, cadeaucheques, eco-cheques,  een medische kostenverzekering, aanvullend pensioenplan en een ruim pakket aan sociale voordelen. 
Wij bieden de mogelijkheid om te werken via een flexibel uurrooster met een systeem van glijtijden.  Interesse?  Solliciteer online of spring even binnen bij de personeelsdienst om je kandidatuur in te dienen. 

 
Maaseik

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 38 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
 • Nederlands, Duits

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds
 • Groepsverzekering
 • Maaltijdcheques
 • Individuele hospitalisatieverzekering
 • Hospitalisatieverzekering voor familie
 • Eco Cheque
 • Anciënniteitsverlof

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales binnendienst' jobs in Maaseik meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.