Terug naar zoekresultaten Vorige

11 van 12

Volgende

Mechanisch onderhoudsmedewerker (Grobbendonk)

438687129

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 37 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Mechanisch onderhoudsmedewerker (Grobbendonk)

Functieomschrijving

AGO Technics is voor een klant actief in de domeinen milieu en energie en gelegen in de regio van Gent op zoek naar een mechanisch onderhoudsmedewerker voor een nieuwe site in Grobbendonk. Het doel van de functie is om in te staan voor de dagelijkse technische controle van de toestellen op de site teneinde een minimale stilstand te voorkomen. Hieronder meer informatie over het takenpakket: - Je voert zelfstandig technische onderhoudstaken uit en helpt de onderhoudstechniekers bij de uitvoering van hun taken. - De motoren (WKK's) vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Dit wil zeggen dat jij hiervan het dagelijks nazicht doet, kleine technische onderhouden uitvoert en ervoor zorgt dat de communicatie met de firma's die het onderhoud uitvoeren het onderhoudscontract volgen. - Voor enkele installaties volg je bepaalde processen op. - Je geeft ondersteuning aan operatoren en je helpt hen waar nodig. - Bij problemen, signaleer je dit aan de operationeel verantwoordelijke of aan de centrale medewerkers exploitatie. Hierbij help je proactief bij het zoeken naar een oplossing. - Tot slot werk je 1 op de 4 zaterdagen ter ondersteuning van de weekend operator.

Profiel

We zijn op zoek naar iemand met een technisch diploma en een grote interesse in groene energie en complexe processen. Belangrijk is dat je zelfstandig kan werken en zelf initiatief neemt.
Je overlegt regelmatig met collega-operatoren en de centrale exploitatie-medewerkers. Je kan dus ook in team goed functioneren.
Je bent bereidt om 1 op de 4 zaterdagen te werken.

Aanbod

Na een positieve interimperiode krijg je een vast contract aangeboden. Je krijgt een mooi salarispakket (afhankelijk van je kennis en ervaring), aangevuld met allerlei extra legale voordelen (groepsverzekering, ecocheques...).
Er wordt geluisterd naar de inbreng van de werknemers en er is de mogelijkheid om tal van opleidingen te volgen, om jezelf verder te blijven ontplooien. Zo wordt er elke dag binnen de firma verse soep gemaakt voor alle 130 werknemers, terwijl er op vrijdag de mogelijkheid bestaat om met de collega's samen iets te gaan eten.
De waarden energie, milieu en duurzaamheid zijn echt aanwezig binnen de firma. Er wordt gedronken uit glazen flessen, veel werknemers verplaatsen zich met de fiets naar het werk...
Werken doe je in een 40u week, waardoor je bovenop de 20 wettelijke dagen verlof, ook nog eens 12 extra adv dagen verlof opbouwt.

Hoe verloopt de selectie procedure? Na een gesprek bij ons op kantoor, heb je nog een gesprek met de HR verantwoordelijke van de firma zelf. Is ook dit gesprek positief, word je nog een 2de en laatste maal uitgenodigd door de toekomstige verantwoordelijke, dit voor een finaal gesprek.

Heb je interesse om deel uit te maken van een groeiende firma met een focus op duurzame waarden en met gegarandeerd een aangename werkomgeving? Stuur dan snel je cv naar ons kantoor: gent.technics@ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature en we nemen spoedig contact met je op.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Monteur, rigger' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.