Terug naar zoekresultaten

MECHANIEKER | LASERVARING | RECYCLAGESECTOR | KEMPEN | HOOG LOON

Manpower | Geel | Voltijds

Nog 6 dagen om te solliciteren


Manpower Permanent Placement is de selectiedivisie die zich engageert in het ondersteunen van sterke technische profielen in het ondernemen van de volgende stap in hun professionele carrière. Ik ben Simon Coolen en sta er voor open om samen met jou de mogelijkheden - enkel vaste betrekkingen - te bekijken richting De Kempen. Moet je je eerste stappen in de techniek of bouw nog zetten of heb je reeds een mooie bagage verworven? Wij kunnen ongetwijfeld iets voor elkaar betekenen!

Onze klant is Europees uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf en is daarmee een toonaangevende factor binnen zijn sector. Voor de vestiging te Mol zijn we op zoek naar een (m/v) Monteur - Mechnanieker

MECHANIEKER | LASERVARING | RECYCLAGESECTOR | KEMPEN | HOOG LOON

Functieomschrijving


Op geheel zelfstandige wijze ben jij de persoon die de onderhoudswerkzaamheden zal gaan uitvoeren. Deze zijn zeer divers van aard. Het gaat hier over laswerken, plaatbewerking, vooropgesteld onderhoud maar even goed storingen. Je weet uiteraard hoe je technische plannen moet lezen, anders zal je nooit ver komen.

Doordat je voortdurend bovenop concrete problemen zit, ben jij na loop van tijd de aangewezen persoon om een zich te hebben om nodige aanpassingen, verbeteringen. Deze overleg je met je teamleader en mag je indien goedgekeurd doorvoeren.

Binnen de waste recycling kan je verschillende divisies met eigen specialiteiten terugvinden. Je hebt de mogelijkheid overkoepelend te werken waardoor er ongetwijfeld heel wat afwisseling in je job zit.


Profiel


Je hebt een technisch A2 diploma behaald en bij voorkeur in de autotechniek. Dit omwille van de aard van het werk. Onze klant beschikt over een eigen wagenpark maar de werken aan de installaties zijn ook hoofdzakelijk van mechanische aard. Bijkomend is een achtergrond van pneumatiek en hydraulica zeker ook mooi meegenomen.
Als werknemer is het belangrijk dat je je job graag doet en dat je trots bent op het bedrijf waarvoor je werkt. Dit wil zeggen dat je oprecht enthousiast en gedreven bent. Je krijgt veel vrijheid om je mening te uiten en met vernieuwende ideeën af te komen en je doet hier ook de nodige moeite voor.
Werken onder een gezonde dosis stress in geval van technische pannes maakt je scherp en zorgt ervoor dat je nauwkeurig en resultaatgericht gaat denken en handelen.

Aanbod


Je krijgt een onmiddellijk vast contract en komt terecht in een professionele firma waar de medewerkers zeer veel eigen initiatief kunnen en mogen nemen. Het open karakter maakt dat je in een collegiale werkomgeving terechtkomt en je job niet zal aanvoelen als werk.
Je wordt beloond met een competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen alsook een boeiende, dynamische en inspirerende werkervaring.
Interesse? Stuur je cv naar simon.coolen@manpower.be , bel me op: 0479 35 03 32 of PM me via LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/simoncoolen/

Trefwoorden: mechanieker, monteur, autotechniek, automechanica, A2, mechanica, elektriciteit, hydraulica, lasser, lassen, onderhoud, constructie, pneumatica, slijpen, boren

Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 7664437

HOFKWARTIER 26
2200 HERENTALS
BELGIE

Telefoon:+32 1 425 96 70
Geel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 6 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Technicus methode, proces en planning
  • Sector: Energie, Milieu en veiligheid
  • Geel (standplaats)
  • Alle vacatures via Manpower

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus methode, proces en planning' jobs in Geel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.