Terug naar zoekresultaten Vorige

21 van 23

Volgende

Mechanieker (dag) - Chemie - Hoge verloning!

460527728

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 49 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Mechanieker (dag) - Chemie - Hoge verloning!

Functieomschrijving

Voor één van onze klanten, een internationale speler binnen de Chemie, is AGO Technics op zoek naar een mechanieker. Na een grondige opleiding maak je deel uit van de mechanische technische dienst binnen de firma en ben je verantwoordelijk voor het volgend takenpakket: - Verhelpen van storingen aan apparatuur en installaties aan de hand van ontvangen meldingen; - Uitvoeren van opdrachten in het kader van preventief onderhoud, helpen bij het optimaliseren en uitvoeren van periodieke inspecties; - Meewerken en begeleiden van externe contractors bij het uitvoeren van herstellingen; - Meedraaien in een permanentiesysteem waarbij je, tijdens de wachtdienst, buiten de normale uren oproepbaar bent voor noodherstellingen; - Tenslotte rapporteer je aan de mechanische coördinator.

Profiel

Herken je jezelf in onderstaand profiel, neem dan zeker contact met ons op. Ervaring is mooi meegenomen, maar is geen vereiste. Vandaar dat ook schoolverlaters van harte welkom zijn. Je bent gebeten door techniek en mechaniek en een technische tekening lezen vormt geen enkel probleem voor jou. Van nature ben je hands-on ingesteld en een echte problemsolver. Hierbij heb je steeds aandacht voor ideeën om aan het productieproces verbeteringen aan te brengen. Je bent specifiek op zoek naar een job in overdag, hierbij ben je wel bereid om deel uit te maken van de wachtdienst (1 maal om de 5 weken). Voor deze wachtdienst krijg je een vaste vergoeding van 200 euro bruto (uitzondering zijn feestdagen, dan is dit bedrag dubbel), ongeacht het wel/ niet moeten opkomen voor een interventie. Dien je dan toch een interventie uit te voeren, dan worden deze in overuren uitbetaald.

Aanbod

Na een eerste gesprek met de Maintenance Supervisor volgt er nog een tweede gesprek die gekoppeld is aan een rondleiding binnen de firma. Dit systeem werpt ook zijn vruchten af, er is weinig verloop binnen de firma en de anciënniteit binnen de firma ligt zeer hoog. Afhankelijk van je profiel krijg je na een positieve interimperiode een vast contract of start je onmiddellijk met een vast contract. Je komt terecht in een zeer stabiele en uitdagende werkomgeving, waar tal van gespecialiseerde technische opleidingen worden aangeboden. Gezien de activiteit van de sector, de chemie, krijg je een zeer aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met verscheidene extra legale voordelen. Centraal in de firma, blijft de mensgerichte en aangename werkomgeving, waarbij collegialiteit een zeer belangrijke rol inneemt. Het betreft geen grote anonieme omgeving, maar er heerst eerder een humane en persoonlijke aanpak. Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving? Neem dan zeker met ons contact op. Per mail naar gent.technics@ago.jobs of telefonisch op 09/374.61.33.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 23 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Mechanica / werktuigkunde' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.