Terug naar zoekresultaten Vorige

26 van 26

Mechanicien in de Chemie - Dagwerk (week en weekends)

369357564

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Mechanicien in de Chemie - Dagwerk (week en weekends)

Functieomschrijving

AGO Technics is voor een firma actief in de chemie, op zoek naar een mecanicien in volcontinu. Binnen de firma werken 24 personen op de onderhoudsdienst, onder leiding van 2 leidinggevenden. De onderhoudsdienst is opgedeeld in een elektrisch team en mechanisch team. Heden zijn ze binnen de firma op zoek naar 2 extra mecanicien. Doel is het uitvoeren van onderhouds- en herstellingswerken aan productie-installaties en machines. Na een inloopperiode ben je in staat om zelfstandig de mechanische taken uit te voeren. De inloopperiode duurt ongeveer een 6-tal maanden, aangezien je leert werken met hoog technologische en dure materialen. Je wordt heel allround ingezet, naast pure onderhouds- en herstellingswerken, kan je ook worden ingezet, om te draaien, frezen, lassen... Het draaien, frezen en lassen gebeurt in een atelier, maar alleen in geval van nood. Aangezien er ook contracten zijn afgesloten met externe firma's voor dit soort werk. Hiernaast liggen er ook voldoende preventieve en curatieve werkbonnen te wachten. De werkbonnen die worden opgesplitst, een deel van het werk is voorzien voor 1 persoon en een ander deel van het werk is voorzien voor meerdere personen. Hierbij wordt rekening gehouden met de personen hun voorkeur, aangezien zo is gebleken dat een groep beter functioneert. Belangrijk om te weten, is dat deze firma actief is in de chemie/ farmacie, vandaar zijn het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen zeer belangrijk. Voorbeelden hiervan zijn laarzen, handschoenen en in heel uitzonderlijke gevallen een gasmasker.

Profiel

Je behaalde een diploma binnen een technische afstudeerrichting, zoals werktuigkunde, mechanische vormgeving, elektromechanica...
Indien je al een ervaring kan voorleggen als mecanicien in een gelijkaardige werkomgeving, dan is dit zeker een pluspunt.
Hiernaast is het belangrijk dat je zeer hands-on bent ingesteld, dat je graag de handen uit de mouwen steekt.
Je start op in een dagregime, werken doe je van 7u30-16u15. Op termijn ga je naar een volcontinu systeem.
Binnen dit volcontinu systeem combineer je x-aantal werkende dagen met x-aantal rustdagen. Alle shiften blijven wel in overdag.

Aanbod

Het contract waaronder wordt opgestart, is bespreekbaar (interim of direct vast contract).
Je hebt een basisloon van ongeveer 20 euro en nog een aantal extra legale voordelen, zoals een maaltijdcheque van 2.50 euro per gewerkte dag,
een kledij vergoeding van 1 euro per gewerkte dag, ecocheques en je kan dagelijks in het bedrijfsrestaurant een lekkere maaltijd gaan nuttigen aan een zeer gunstige prijs.
Je werkt 8u/ dag of 40u/ week, hierdoor bouw je boven op je 20 wettelijke dagen verlof, ook nog 18 betaalde adv dagen op.
Hiernaast bestaan er ook "rimpeldagen", waarbij je vanaf 45 recht hebt op 1 extra dag verlof per jaar.
Ten slotte, krijg je per schijf van 5 jaar ancienniteit, nog 1 extra dag verlof er boven op. Dus dat maakt een mooi aantal dagen verlof, meer dan het gemiddelde.
De firma sluit collectief 3 weken gedurende de zomer en 1 week gedurende de kerstvakantie. Je kan dan op vrijwillige basis ervoor kiezen om toch te gaan werken.
De fabriek/ de productie ligt dan stil, dus de ideale gelegenheid voor grote onderhoudswerken uit te voeren.
Geef je jezelf op als kandidaat - vrijwilliger in het collectieve verlof, dan krijg je boven op je loon nog eens 40% extra uitbetaald.

Interesse in deze boeiende vacature binnen een zeer mensgerichte onderneming? Neem dan snel contact op!
Na een eerste gesprek met de HR verantwoordelijke en de chef van het technisch onderhoud, kan nog een tweede gesprek worden ingepland.
Tijdens dat 2de gesprek, dien je ook een praktische proef te doen, een machine onderdeel monteren/ demonteren en eventueel een lastest.
We kijken er alvast naar uit om jouw cv te ontvangen!

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 25 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus (elektro)mechanica' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.