Terug naar zoekresultaten Vorige

20 van 22

Volgende

MECHANICAL ENGINEER

Select HR Geel | Balen | Interim optie vast, Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 28 dagen op Jobat.be

Ben je in het bezit van een bachelor Elektromechanica of eventueel een A2 Technisch Tekenaar? Heb je ervaring in de industrie? Dan ben jij de MECHANICAL ENGINEER die wij zoeken!

Voor onze klant, een internationaal bedrijf met 2 vestigingen in België, zijn we momenteel aan het uitkijken naar een MECHANICAL ENGINEER.

SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. We staan jou graag bij doorheen jouw zoektocht naar een nieuwe job en ondersteunen jou gedurende jouw ganse carrière. Neem zeker een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures.

MECHANICAL ENGINEER

Functieomschrijving

Takenpakket

Als mechanical engineer zal je hoofdzakelijk technische tekeningen maken in Autocad (70%) van dingen as-built. Daarnaast zal je ook voor 30% betrokken zijn in meetings en field visits. Je zal de project manager ondersteunen, vooral in piping projecten. Ook het maken van isometrische tekeningen en P&ID tekeningen behoort tot jouw takenpakket. Daarnaast ga je ook ramingen maken van de hoeveelheid staal en zal je hiervan ook een kostenberekening maken. Tot slot zal je een 7 à 13 projecten per jaar doen van €100.000 tot € 2 miljoen.

Profiel

Profiel

  • Bachelor Elektromechanica of eventueel A2 Technisch Tekenaar met ervaring; 
  • ervaring in de industrie is een must; 
  • grondige kennis van Autocad;
  • Nederlands en Engels spreken en schrijven. 

Aanbod

Aanbod

Wanneer je aan de slag gaat bij onze klant, kom je terecht in een functie waarbinnen de resultaten van je werk zichtbaar zijn in de praktijk. Dat wat je hebt getekend, wordt ter plekke gerealiseerd. Daarnaast heb je regelmatig contact met met andere disciplines. Het bedrijf voorziet een vast contract van onbepaalde duur van 38u/week voor jou, aangevuld met een salarispakket met extralegale voordelen zoals: maaltijdcheques, bonus, ecocheques, vergoeding woon-werk, toegang tot bedrijfsrestaurant, inkomensgarantie, invaliditeitsverzekering, verzekering privé-ongevallen en 20 verlofdagen, exclusief de 10 ADV-dagen en twee feestdagen waar je recht op hebt.

Interesse?

Bezoek onze website voor meer informatie over de vacature Mechanical Engineer of solliciteer online op de vacature Mechanical Engineer.

Mol

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Mechanica / werktuigkunde' jobs in Mol meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.