Terug naar zoekresultaten Vorige

15 van 53

Volgende

Mecaniciens gezocht (2 ploegen of dag) - regio: Waregem-Kortrijk

466555676

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 26 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Mecaniciens gezocht (2 ploegen of dag) - regio: Waregem-Kortrijk

Functieomschrijving

Voor een internationale firma, actief in de productie van vloerbekleding en meubelstoffen, is AGO Technics op zoek naar mecaniciens die wensen te werken in 2 ploegen of overdag voor de sites gelegen in de regio van Waregem en Kortrijk. Het doel van de functie is om mechanische problemen aan de machines te verhelpen. Je takenpakket ziet eruit als volgt: - je voert mechanische onderhouden uit volgens de planning (hier komt ook pneumatica en hydraulica bij kijken) - je voert mechanische herstelling uit aan de machines, installaties en productielijnen - je pakt technische problemen zo efficiënt mogelijk aan zonder kwaliteit te verliezen - je (de)monteert onderdelen aan machines - je voert algemene constructiewerken uit, als uitbreiding op de bestaande machines (draaien, frezen en lassen) - je assembleert nieuwe machineconstructies - je voert verschillende kleine onderhoudsprojecten uit - je spoort oorzaken van fouten op en in de mate van het mogelijke probeer je deze te verhelpen

Profiel

Voor de uitoefening van deze functie zijn we op zoek naar kandidaten met een technisch diploma, bij voorkeur heb je reeds ervaring als mecanicien in een productieomgeving.
Je kan werken onder stress en denkt probleemoplossend. Tot slot neem je initiatief, kan je zelfstandig en nauwkeurig werken.

Aanbod

Je komt terecht in een internationale firma en krijgt een uitdagende en boeiende functie met veel variatie. De firma biedt jou een aantrekkelijk verloning en de mogelijkheid jezelf verder te ontplooien en te blijven bijleren.
Interesse? Stuur je cv naar gent.technics@ago.jobs en we nemen spoedig contact met jou op!

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 24 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Industriële automatisering, PLC programmeur' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.