Terug naar zoekresultaten
Nyobe

MECANICIEN WEEKEND

arbeider

Bij Nyobe

Staat 18 dagen op Jobat.be

Nyobe NV, gevestigd te Kruishoutem en actief sinds 1976, is als textielbedrijf een toekomstgerichte onderneming waar technologie en knowhow hand in hand gaan. Wij zijn een toonaangevende wereldspeler in de productie & verkoop van zowel nylon-6 polymeer als nylon-6 tapijtgaren. Nyobe telt een 170-tal werknemers en bestaat uit drie productieafdelingen: Polymerisatie, Spinnerij-Texturatie en Twist-Heatset. In onze bestaande en volcontinue productieomgeving zoeken wij een m/v:
 

MECANICIEN WEEKEND

Functieomschrijving

je bent verantwoordelijk voor het oplossen van alle mechanische problemen binnen de divisies (3 productie afdelingen, utilities, labo en waterzuivering) en je werkt mee aan het (preventief) onderhoud. Je bent in staat om alle technische herstellingen zelfstandig uit te voeren.
 
 

Profiel

je hebt een A2/bachelordiploma (Elektro-)Mechanica of je kunt terugvallen op een ruime ervaring als onderhoudsmecanicien. Je grootste troeven zijn: flexibiliteit, efficiënt en nauwkeurig werken, een hands-on mentaliteit en een analytische geest. Je kiest bewust voor een functie als weekendwerker en bent bereid om eerst een opleidingsperiode tijdens de week te volgen.

Aanbod

Nyobe NV maakt deel uit van de Belgotex International Group en heeft een uniek productieapparaat dat staat voor spitstechnologie en sterke groeiperspectieven. Wij creëren een uitdagende, no-nonsense en gevarieerde werkomgeving waarin al onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen, geïnspireerd door innovatie en gesterkt door ervaring. Naast een interessant salarispakket op niveau van de functie, bieden wij een filevrije omgeving en een team van gedreven collega’s die actief zijn in een financieel sterke onderneming met een uitgesproken familiale spirit.
 
Oudenaarde

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 27 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Onderhoudstechnicus
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Kruishoutem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Onderhoudstechnicus, Technicus (elektro)mechanica' jobs in Oudenaarde meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.