Terug naar zoekresultaten Vorige

15 van 17

Volgende

Mecanicien wagenpark - regio Waasland - Mensgerichte onderneming (m/v)

440382015

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 30 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Mecanicien wagenpark - regio Waasland - Mensgerichte onderneming (m/v)

Functieomschrijving

AGO Technics is voor een klant gelegen in het Waasland en actief in de voeding, op zoek naar een mecanicien in het wagenpark. Doel van de functies is om als mecanicien in de garage het onderhoud te doen aan het wagenpark, om toekomstige depannages te voorkomen. Er zijn zo'n 20 vrachtwagens in circulatie, die vrachtwagens rijden dag en nacht (12u/ shift). De pure motorische pannes worden uitbesteed aan de onderhoudsfirma waarmee men een contract heeft. De enige motorische interventie die wel eens aan een vrachtwagen dient te worden uitgevoerd, is het vervangen van de banden of het herstellen van schade na een ongeval. Het gaat dus eerder over de interventies aan elektronische pannes die optreden. Hetgeen men in de meeste mate wenst te voorkomen met het uitvoeren van preventief onderhoud. Voorbeelden van pannes die kunnen optreden, liggen aan de elektrische sensoren, de hydraulische pompen, de meetinstrumenten, de gps, de koelkast... Afhankelijk van het type panne, gaat de mecanicien onmiddellijk aan de slag of wordt de chauffeur met een andere vrachtwagen de baan opgestuurd. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van het volledige wagenpark. - Hiernaast sta je ook in voor het uitvoeren van herstellingen aan dit wagenpark. - Doel is om de bestaande depannages aan de vrachtwagens te vermaken. Zodat de vrachtwagens zo lang mogelijk depannage-vrij kunnen worden ingezet. - Hiernaast sta je ook in voor de opbouw/ de nieuwbouw/ het uitvoeren van aanpassingen aan installaties op de vrachtwagens.

Profiel

Je behaalde een technisch diploma, bij voorkeur in de afstudeerrichting automechanica. Indien je hiernaast ervaring kan voorleggen met pneumatica, hydraulica, elektronica en laswerken, is dit zeker een pluspunt. Je hebt een sterk praktisch-technisch inzicht en je steekt dan ook graag de handen uit de mouwen. Je bent vlot in staat om problemen te analyseren en te detecteren. Hiernaast ben je dan ook in staat om de efficiënte oplossing te bedenken en uit te voeren. Een mate van zelfstandig werken, is in deze functie toch wel een vereiste. Je werk de ene week in daguren 8u-16u30, je werkt de andere week in de late ploeg 13u-21u. Je komt ook terecht in een wachtsysteem, die uren lopen van 21u-8u. Hiervoor krijg je een vaste vergoeding en een interventie vergoeding. De frequenties van het interventies is eerder beperkt, namelijk 1 interventie per week. Waarbij je zelf ervoor gaat streven om de interventie eventueel telefonisch op te lossen. Aangezien het team bestaat uit 5 personen, heb je ook maar 1x om de 5 weken een permanentie dienst. Tot slot, is het handig om als mecanicien in een wagenpark/ een garage, zelf voldoende rijvaardigheid te kunnen voorleggen. Je kan bijvoorbeeld vlot met een vrachtwagen met aanhangwagen te rijden. Hiervoor beschik je over een rijbewijs CE of je bent bereid om dit te behalen. Indien chauffeurs een probleem hebben, moet je in staat zijn om met een nieuwe vrachtwagen, de chauffeur tegemoet te rijden, zodat die zijn shift kan verder zetten.

Aanbod

Na een succesvolle interimperiode krijg je een vast contract van de firma. Je krijgt een mooie verloning met aantrekkelijke extralegale voordelen zoals maaltijdcheques van 7 euro en sociaal abonnement. Als ook kom je terecht in een groepsbonussysteem. Na het verkrijgen van een vast contract krijg je een hospitalisatieverzekering en aansluiting bij het sectoriaal pensioenplan. Je zal werken in dag, 40 uren in de week, waardoor je bovenop de 20 wettelijke verlofdagen - 12 ADV dagen krijgt. Je komt terecht in een hele mooie firma met diverse vestigingen. Je krijgt een gevarieerde job waarbij je heel wat verantwoordelijkheden kan opnemen en waarbij je ook verder kan groeien. Je wordt verder gestimuleerd om je op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen. Je krijgt de nodige begeleiding en de mogelijkheid tot het volgen van trainingen en opleidingen. Naast een opleidingstraject zijn er tevens diverse mogelijkheden naar later toe in de firma. Je hebt de mogelijkheid om zelfstandig te werk te gaan. Je komt terecht in een no-nosense bedrijfscultuur die ondernemerschap en persoonlijk engagement stimuleert. Indien je interesse toont in deze vacature, dan vernemen we dit graag. Hierna wordt een gesprek en een rondleiding ingepland bij de klant. Waarna al snel een loonvoorstel volgt.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 20 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Onderhoudsmecanicien bouwplaatsmachines ' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.