Terug naar zoekresultaten Vorige

17 van 18

Volgende

Mecanicien - Gentse Kanaalzone - Chemie - dagwerk - hoge verloning

423209744

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Nog 6 dagen om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Mecanicien - Gentse Kanaalzone - Chemie - dagwerk - hoge verloning

Functieomschrijving

AGO Technics is voor een klant gelegen in de Gentse Kanaalzone en actief in de chemie, op zoek naar een mecanicien (dag). Binnen de firma is de technische dienst opgesplitst in een team van mecaniciens en in een team van elektriciens. Beide teams bestaan uit een 10-tal personen. Op korte termijn is de firma van plan om verder uit te breiden en om een nieuwe afdeling te bouwen, vandaar de zoektocht naar een extra collega voor het mechanische team. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - je staat in voor de uitvoering van de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden aan de installaties - het uitvoeren van het preventief onderhoud en het instaan voor revisies, is een groot deel van je takenpakket - hiernaast sta je ook in voor het monteren/ demonteren van machine onderdelen, het afregelen van machines, het uitvoeren van onderhoud aan pompen... - aangezien de firma actief is binnen de chemie, hou je rekening met de geldende afspraken rond veiligheid, milieu en kwaliteit

Profiel

Je behaalde een diploma, bij voorkeur in een technische afstudeerrichting zoals werktuigkunde, mechanische vormgevingstechnieken, mechanisch onderhoud, elektromechanica, lassen, constructie...
Je hebt dus een goede algemene kennis van mechanische onderhoud en lastechnieken. Ook kennis over piping is een pluspunt.
Hiernaast kan je jezelf herkennen in onderstaande persoonlijke eigenschappen: je werkt zowel graag zelfstandig als in team, je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je vindt orde / netheid belangrijk.
Aangezien je hier terecht komt, op een chemische plant, komt er veel buitenwerk aan te pas. Buitenwerk schrik je dus zeker niet af, ongeacht de weersomstandigheden (regen, wind, zon...).
Je bent specifiek op zoek naar een job om in dag te werken. Je werkt in dagdienst (7u30-16u).

Aanbod

Je komt terecht in een groot, stabiel bedrijf, dat deel uitmaakt van een internationale groep. Eigen aan deze firma, is dat er continu wordt geïnvesteerd in verder groei en ontwikkeling, waarbij ook ruimte is voor vernieuwing.
Na een positieve interim periode, wordt er een vast contract aangeboden. Je krijgt een competitief salarispakket, dit ligt in lijn met je ervaring en inzet.
Hiernaast krijg je ook extralegale voordelen en er wordt jou ook een doorgedreven opleiding aangeboden met oog voor veiligheid, milieu en kwaliteit.
Jobinhoudelijk, staat er jou een uitdagende, afwisselende job met een brede ruimte voor eigen initiatief aangeboden.Interesse, dan horen we graag van jou!

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 6 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Onderhoudsmecanicien bouwplaatsmachines ' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.