Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 13

Volgende

Mecanicien - daguren - technisch uitdagende omgeving

460914858

AGO Jobs & HR | Gent | Interim, Voltijds

Staat 19 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Mecanicien - daguren - technisch uitdagende omgeving

Functieomschrijving

Voor onze klant, een toonaangevende firma in de regio van de Gentse Zeehaven, is AGO Technics op zoek naar een gemotiveerde mechanieker. Onder meer volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je voert onderhouds- en herstellingswerken uit aan de machines. Je zoekt storingsoorzaken op en je formuleert verbeteringsvoorstellen. Je rapporteert alle ondernomen acties in het onderhoudsbeheersysteem. Je rechtstreeks verantwoordelijke is de supervisor van de afdeling mechanica.

Profiel

Je behaalde een technisch diploma van het secundair onderwijs. Indien je ervaring kan voorleggen in een productie omgeving, meer specifiek met roterende machines, pneumatica en hydraulica, is dit een pluspunt. Ook met het lezen en interpreteren van schema's en plannen kan je ervaring voorleggen, dit verloopt voor jou probleemloos. Je kan afhankelijk van de grootte van de interventie zowel individueel als in groep werken. Je vindt het belangrijk om veilig, ordelijk en milieubewust te werken. Je bent specifiek op zoek naar een job met daguren. Hiernaast word je ingedeeld in een wachtsysteem, eens je volledig bent opgeleid en ingewerkt.

Aanbod

Je komt terecht in een toonaangevende, stabiele firma in de regio van Gent. Na positieve evaluatie wordt een vast contract aangeboden. Je krijgt een competitief salaris aangevuld met maaltijdcheques, groeps-, hospitalisatieverzekering... Er wacht jou een zeer gevarieerde en uitdagende job in een ervaren team van mechaniekers. De technische dienst binnen deze firma is opgesplitst in een elektrische afdeling en een mechanische afdeling. Beide afdelingen bestaan uit een 30-tal medewerkers. Al deze elektriciens en mechaniekers werken in dagdienst. Hiernaast zijn er ook een 5-tal storingstechniekers, deze medewerkers werken in een volcontinu systeem. Interesse? Mail je cv naar gent.technics@ago.jobs .

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Monteur, rigger' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.