Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 19

Volgende

Materials Planning Analyst

Manpower | Kessel-Lo | Voltijds

Staat 14 dagen op Jobat.be


Manpower Permanent Placement is de rekruterings- en selectieafdeling binnen de ManpowerGroup. Momenteel zij we op zoek voor een VASTE FUNCTIE als Materials Planning Analyst te Kessel-Lo.

Materials Planning Analyst

Functieomschrijving


Voor onze klant, een grote speler binnen zijn marktsegment, zijn wij op zoek naar een Materials Planning Analyst. In je nieuwe functie word je de tussenschakel tussen leverancier en klant. Je wordt verantwoordelijk voor het plaatsen en opvolgen van aankooporders in SAP, het ondersteunen van het Customer Service team door het bieden van antwoorden op gestelde vragen en het aangaan van relaties met zowel externe als interne leveranciers en klanten. Bovendien streef je samen met klanten, leveranciers en interne partners naar continue verbetering. Enkele van jouw andere taken bestaan uit het beheren van data, het verbeteren van on-time leveringen en het samenwerken met het warehouse- en shippingteam.

Profiel


Voor deze functie van beschik je over een Bachelor diploma Supply Chain of Logistiek of kan je dit compenseren door enkele jaren ervaring. Onze klant is op zoek naar iemand met de nodige ervaring als planner of material controller binnen een systeemgestuurde omgeving. Je beschikt over sterke analytische en communicatieve vaardigheden. Hiervoor is een goede kennis van het Engels een must. Bovendien draag je waarden zoals klantgerichtheid en stressbestendigheid hoog in het vaandel.

Aanbod


Bij onze klant kom je terecht in een uitdagende functie binnen een internationaal georiënteerd bedrijf waarin je op zelfstandige basis je eigen verantwoordelijkheden kan nemen. Je krijgt de kans om je logistieke talenten op een proactieve manier te ontwikkelen. Dit alles gaat gekoppeld aan een interessant salarispakket. Ben jij de ervaren logistieke expert naar wie onze klant op zoek is? Stuur dan zo snel mogelijk je cv naar office.vlaamsbrabantpermanent@manpower.be tav Pieter Vanderveren of bel 016 270 333.Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 6276555

KOLONEL BEGAULTLAAN 1
3012 WILSELE (LEUVEN)
BELGIE

Telefoon:+32 1 627 03 33
Leuven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Engels

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Aankoper' jobs in Leuven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.