Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 12

Volgende
Audi Brussels

Materiaal Disponent

Audi Brussels | Vorst | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 6 dagen om te solliciteren

Bij Audi Brussels zijn wij ontzettend trots dat de Audi e-tron, de eerste volledig elektrisch aangedreven wagen binnen het Audi Concern, en de batterijen bij ons geproduceerd worden. Onze 2.600 medewerkers en onze fabriek zijn daarom in volle verandering. Opleidingen, nieuwe productielijnen, het delen van expertise: we stomen ons klaar voor morgen.
Mensgericht. Professioneel. Innovatief.
 
Audi Brussels is één van de favoriete werkgevers in België en stelt zowel jonge als ervaren mensen in staat om hun talenten doelgericht te benutten. Of het nu gaat om een stage, de eerste stap in het beroepsleven of professionele ontwikkeling: met Audi Brussels kan je rekenen op een sterke partner.
 

Extra medewerkers zijn welkom aan boord. Maak jij straks deel uit van het Audi avontuur?
 

Materiaal Disponent

Functieomschrijving

 • Je staat in voor de permanente beschikbaarheid van de serieonderdelen om een vloeiend verloop van de materiaalbevoorrading zeker te stellen, en specifiek in kritische situaties zoals lever- en capaciteitsproblemen bij leveranciers.
 • Je hebt intensief contact met alle betrokken partijen bij Audi, leveranciers en transporteurs ten einde aan de hand van detailplanningen en analyse van alle mogelijke alternatieve oplossingen, een tijdige aanlevering te garanderen.
 • Je zorgt voor een adequate en systematische documentatie van de probleemgevallen, met de bijbehorende maatregelen.
 • Je staat in voor de opvolging en sturing van specifieke processen bij dienstverleners.
 • Je volgt nauwgezet het beheer van de eventuele moeilijkheden alsook de capaciteitssturing in samenwerking met de concerncollega’s en andere betroffen fabrieken op.
 • Je monitort alle aan u toegewezen leveranciers en transporteurs.

Profiel

 • Je hebt een opleiding genoten op bachelor niveau of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je hebt een goede kennis en inzicht in de logistieke processen en de daaraanverbonden systemen.
 • Je bent stressbestendig en kan prioriteiten vastleggen en in functie hiervan doelgerichte beslissingen treffen.
 • Je bent uiterst contactvaardig en communicatief en beschikt over een uitgesproken dosis overtuigingskracht.
 • Je kan zelfstandig, georganiseerd werken en beschikt over een flinke dosis analytisch denkvermogen.
 • Je handelt adequaat en consequent maar verliest nooit het menselijk aspect uit het oog.
 • Je hebt een goede kennis van MS Office.
 • Je spreekt Duits en Engels, Nederlands en/of Frans.

Aanbod

Audi Brussels biedt je een veelzijdige en uitdagende job in een hoogtechnologische en collegiale omgeving. We stimuleren zelfontplooiing en professionele ontwikkeling en creëren tal van doorgroeimogelijkheden. Als werkgever in de metaalsector bieden wij naast een competitief en prestatiegericht loonpakket talrijke bijkomende voordelen.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Audi Brussels?

Volg dit bedrijf

Audi Brussels als werkgever

Bij Audi Brussels zijn wij ontzettend trots dat de Audi e-tron, de eerste volledig elektrisch aangedreven wagen binnen het Audi Concern, en de batterijen bij ons geproduceerd zullen worden. Onze 2.700 medewerkers en onze fabriek zijn daarom in volle verandering. Opleidingen, nieuwe productielijnen, het delen van expertise: we stomen ons klaar voor morgen.Mensgericht. Professioneel. Innovatief.

Audi Brussels is actief in verschillende vakgebieden: techniek (engineering, productie, kwaliteitsafdeling, ...), financiën (boekhouding, controlling, ...) en logistiek (stockbeheer, materiaalstroomplanning, ...), maar ook bijvoorbeeld informatica en human resources. Continue contacten met en samenwerking tussen al deze afdelingen zorgen voor een zeer gevarieerd pakket aan activiteiten voor al onze functies.

Voor onze medewerkers is « Vorsprung durch Technik » niet alleen een slogan, maar iets dat elke dag beleefd wordt. Passie en professionalisme staan bij ons centraal. Dit is nodig om onze befaamde premium kwaliteit te kunnen afleveren in alles wat we doen. Dit wordt verder ondersteund door aandacht voor het individu en een aangepaste gezondheidszorg, waarbij de medische dienst en de dienst preventie een centrale rol spelen.

Bovendien is competentieontwikkeling bij Audi Brussels van het hoogste belang. Het betreft hier onder andere opleidingen (vaktechnisch en soft skills) en workshops (on en off the job), maar ook persoonlijke carrièretrajecten. Bij Audi Brussels krijgt u in elk geval de nodige kansen om uw persoonlijke ontwikkeling zelf in de hand te nemen en te sturen.

Kijk snel op onze website www.audibrussels.be/jobs en volg ons op Linkedin!

Audi Brussels

Britse Tweedelegerlaan 201 201, 1190 Brussel

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 6 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Planning, stock & inventory' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.