Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 7

Volgende

MASTER DATA SPECIALIST (M/V)

* Master Data Specialist

* Minstens 3 jaar ervaring

* Master Data Specialist

Via PANOS

Staat 13 dagen op Jobat.be

La Lorraine Bakery Group (LLBG) is een Belgische familiale groep actief in de Europese maalderij- en bakkerijsector. Via 7 Belgische productiesites leveren ze dagelijks duizenden smaakvolle producten (o.a. brood, patisserie, viennoiserie en gebak) aan verschillende klanten die actief zijn in diverse sectoren (retail, bakkerij, horeca, foodservice, catering, ...).
LLBG is ook actief via eigen productiesites in Polen, Tsjechië, Roemenië en Turkije en heeft verschillende lokale Europese salesorganisaties. Deli NV is als dochteronderneming verantwoordelijk voor alle franchising en store concepten. Je kent ze ongetwijfeld via de merken Panos en Deliway. Samen met La Lorraine Bakery Group gaan we bij Hays Marketing & Communicatie op zoek naar hun nieuwe Master Data Specialist om het team te vervolledigen in Erpe-Mere.

MASTER DATA SPECIALIST (M/V)

Functieomschrijving

Als Master Data Specialist ben je verantwoordelijk voor het creëren, verwerken en beheren van Master Data in de systemen. Je neemt een sleutelrol op in het verzamelen, interpreteren, analyseren en eventueel corrigeren van de verschillende data. Je staat in nauw contact met de verschillende winkelpunten, die bij jou terecht kunnen met dringende problemen of vragen omtrent de kassatoepassingen. Je bent verantwoordelijk voor het testen en valideren van nieuwe concepten en functionaliteiten die je ook communiceert naar gebruikers toe. Je begeleidt in verbeteringstrajecten waar mogelijk. Vanuit je rol ben je actief betrokken in projecten rond Master Data binnen de organisatie, waar je meewerkt aan implementaties van best practices rond Master Data. Je rapporteert aan de Store Systems Manager.

Profiel

Om voor deze uitdagende job als Master Data Specialist in aanmerking te komen heb je minstens 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt een passie voor data en hebt reeds een eerste ervaring met SAP. Je bent sterk in Nederlands én Frans. Je blinkt uit op vlak van analytisch inzicht en bent creatief in het uitwerken van oplossingen. Je bent vlot in de omgang en bezit sterke communicatieve skills.

Aanbod

Je komt als Master Data Specialist terecht in een bruisend team van gemotiveerde collega's en krijgt de kans om mee te bouwen aan de sterke merken Panos en Deliway. Ze voorzien een aantrekkelijk salaris met een mooi pakket extralegale voordelen.

Ben jij de Master Data Specialist die het Store Systems team van Panos aanvult? Solliciteer dan snel online via hays.be! Heb je vragen, contacteer Yasmin Van Landschoot van Hays Marketing & Communicatie via 09 233 11 83.

Aalst

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 47 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Database' jobs in Aalst meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.