Terug naar zoekresultaten Vorige

14 van 155

Volgende

MASTER DATA MEDEWERKER IN EEN TECHNISCHE OMGEVING REGIO EDEGEM

* Beheer alle master data in Excel
* Nauwkeurig, zelfstandig, analytisch
* Regio Edege

Hays Response Antwerpen | Antwerpen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 19 dagen op Jobat.be

Ben je van nature uit heel nauwkeurig, administratief heel sterk en wil je graag in een internationaal bedrijf aan de slag? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Samen met onze klant kijken we uit naar een administratieve master data medewerker.

MASTER DATA MEDEWERKER IN EEN TECHNISCHE OMGEVING REGIO EDEGEM

Functieomschrijving

In deze functie sta je intern in voor het preciseren en beheren van alle master data. Alles wat nieuwe klanten, dossiers of producten betekent, moet allereerst via jou opgezet en onderhouden worden. Zo gaat het bijvoorbeeld om materiaalcodes, verpakkingscodes… Ook het initiëren en verbeteren van prijzen en prijslijsten behoort tot jouw job. Herken je een afwijking bij een klant die niet kan kloppen? Jij neemt het op en gaat achter de juiste informatie aan! Om de master data dag op dag te kunnen garanderen, sta je nauw in contact met andere departementen waaronder sales en customer service. Zij kunnen steeds bij jou terecht in geval van vragen of problemen die opduiken, maar ook jij moet meedenken en hen bijsturen waar nodig. Tot slot zorg je ervoor dat je alle gegevens correct en volgens bepaalde procedures in het systeem zet.
Profiel

Onze klant is op zoek naar iemand met een eerste sterke administratieve ervaring. Ben je net van de schoolbanken en heel ijverig om aan de slag te gaan? Geen probleem, met de juiste motivatie kan je ook in aanmerking komen! Men kijkt uit naar een nieuwe collega die een meerwaarde biedt en met het bedrijf meedenkt naar de toekomst toe. Wat je talenkennis betreft, beheers je naast het Nederlands ook vlot het Frans. Kennis van Excel is een must. Nauwkeurig werken ligt in je aard. Naar persoon toe ben je open en duidelijk in je communicatie. Je bent leergierig en pikt snel nieuwe zaken op. Ook ben je geduldig en behulpzaam naar de collega's rondom jou.

Aanbod

Klinkt dit allemaal al positief voor je? Super, want daarenboven kom je terecht in een internationaal bedrijf met een open en vlakke structuur. Na een geslaagde interimperiode maak je kans op een vast contract. Het mooie brutosalaris wordt aangevuld met tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, ADV-dagen,… Tot slot kom je in een team terecht met toffe collega's!

Herken je jezelf in deze functieomschrijving en kom je graag wat meer te weten over de job en het bedrijf? Neem dan razendsnel contact met ons op door online te solliciteren met je up-to-date cv of bel naar 03 202 79 70.

Interesse?

Hays Response Antwerpen
Kristien Vansteenkiste
03 202 79 70
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 20 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.