Terug naar zoekresultaten

1 van 5

Volgende
Colruyt Group

Marktonderzoeker Colruyt Group

Marktonderzoeker Colruyt Group

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 20 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Marktonderzoeker Colruyt Group

Functieomschrijving

Als marktonderzoeker ga je aan de slag in een ervaren team van marktonderzoekers binnen de afdeling corporate marketing van Colruyt Group. Samen voeren jullie projectmatige onderzoeksopdrachten uit zodat onze bedrijven meer inzicht krijgen in de motivaties en verwachtingen van onze klanten.

Eerst en vooral vertaal je de briefing van de klant naar een helder onderzoeksdesign, dat je zelf realiseert of uitbesteedt. Je stelt vervolgens een specifieke methodologie op voor iedere onderzoeksvraag en je organiseert focusgroepen, diepte-interviews en, in mindere mate, kwantitatieve onderzoeken. Daarbij maak je gebruik van klassieke en innovatieve methodologieën, werkprocessen en onderzoekstechnieken.

Je analyseert de gegevens uit je onderzoeken en maakt een overzichtelijk rapport met consistente aanbevelingen en glasheldere analyses. De resultaten presenteer je overtuigend aan je interne klant aan de hand van een duidelijk verhaal en de scherpe analyse van de verworven inzichten.

Je deelt jouw consumenteninzichten met je interne partners tijdens meetings en projectbesprekingen. Op basis van de onderzoeksgeschiedenis en langetermijnvisie van je collega’s help je Colruyt Group zo het verschil maken.

Je werkt in Halle.

Profiel

 • Opleiding en ervaring – Je hebt minstens een masterdiploma (of gelijkwaardige ervaring). Je hebt ten minste twee jaar ervaring in kwalitatief marktonderzoek. Ervaring binnen de wereld van marktonderzoek is een must.
 • Analytisch vermogen – Met je kritische ingesteldheid kan je hoofd- van bijzaken onderscheiden in ingewikkelde situaties. Je bent goed met cijfers en kan complexe gegevens vertalen in heldere inzichten en adviezen.
 • Vlot en overtuigend communiceren – Je inspireert je collega’s met je enthousiasme en gedrevenheid. Je neemt vaak het initiatief en bent assertief genoeg om je collega’s te overtuigen van je mening.
 • Leergierigheid – Vanuit je unieke positie kijk je steeds met verwondering naar de verworven klanteninzichten. Je gedreven om dat beeld over de motivaties en verwachtingen van klanten steeds scherper te krijgen, ook met nieuwe technologieën en methodes.
 • Talenkennis – Voor deze functie zoeken we een Nederlandstalige en een Franstalige marktonderzoeker (om diepte-interviews te voeren in de moedertaal). Je spreekt ook vlot de andere taal zodat je makkelijk kan samenwerken met je collega’s en externe partners.

Aanbod

 • Aantrekkelijk loonpakket – Boven op je loon krijg je heel wat extralegale voordelen, zoals winstdeelname, groepsverzekering en maaltijdcheques.
 • Impact en verantwoordelijkheid – Dankzij jouw marktonderzoek leren de bedrijven van Colruyt Group hun klanten beter doorgronden en kunnen ze hun doelgroepen beter bereiken.
 • Blijven leren en ontwikkelen – Een bedrijf groeit pas als zijn medewerkers groeien. Daarom investeert Colruyt Group met interne en externe opleidingen in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van al zijn mensen.
 • Stimulerende werkomgeving – Bij Colruyt Group werken meer dan 29.000 mensen. En toch zijn we geen nummers. Jij krijgt hier de ruimte om te zijn wie je bent, en de vrijheid om initiatief te nemen.

Interesse?

Lies Walckiers - Selectieverantwoordelijke
02 363 53 43
selectie@colruytgroup.com
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 40 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Nederlands, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds
 • Groepsverzekering
 • Maaltijdcheques

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Marktonderzoek en -analyse' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.