Terug naar zoekresultaten
Forum Jobs Herentals

MARKETING & SALES ADMINISTRATOR

Via Forum Jobs Herentals

Staat 8 dagen op Jobat.be

MARKETING & SALES ADMINISTRATOR

Functieomschrijving

Na je interne opleiding word je de spilfiguur tussen het salesteam en de marketingafdeling. In overleg met het salesmanagement en met de hulp van technische input van onze productspecialisten brief je marketing over de opmaak en opvolging van ondersteunend salesmateriaal (catalogi, labels, advertenties, infokranten, nieuwsbrieven, POS-materiaal, onze website, ...). Je verzorgt de externe communicatie naar onze klanten (B2B én B2C) en als lid van de commerciële binnendienst ondersteun je eveneens het salesteam organisatorisch en administratief. In deze boeiende rol rapporteer je aan de Sales Manager BeLux.

Profiel

Je bent in het bezit van een professionele bachelor en je houdt van veelvuldige communicatie in combinatie met administratieve/organisatorische opvolging. Daarbij beschik je over een (eerste) relevante ervaring in een sales of marketing ondersteunende functie. Je straalt klantvriendelijkheid en servicegerichtheid uit en combineert dit met de nodige assertiviteit en stressbestendigheid. Je wint het vertrouwen van klanten en collega’s door jouw nauwgezette en correcte opvolging en door de werklust en flexibiliteit waarmee je onverwachte problemen oplost. Daarnaast beschik je over een uitgesproken organisatorisch talent waardoor je moeiteloos je deadlines haalt en als geen ander complexe informatie kan ordenen, analyseren en selecteren om deze dan op een duidelijke en aantrekkelijke manier te communiceren. Als creatieve teamspeler met een gezonde dosis inlevingsvermogen werk je daarbij ook zeer vlot met Excel, Word en Powerpoint en communiceer je zeer goed in het Nederlands en het Frans. Kennis van het Engels is een pluspunt.

Aanbod

Als Marketing & Sales Administrator BeLux kom je terecht in een ambitieuze internationale groep waar enthousiasme, open communicatie en loyaliteit belangrijke waarden zijn. Je krijgt de kans om mee te groeien met de organisatie en een persoonlijke bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf. Ze bieden je bovendien een aantrekkelijk salarispakket aangepast aan je ervaring en verantwoordelijkheden.

Geel - Herentals

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 20 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales binnendienst
  • Sector: Energie, Milieu en veiligheid
  • Grobbendonk (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
  • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales binnendienst' jobs in Geel - Herentals meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.