Terug naar zoekresultaten
Accent

Marketing Officer

Accent | West-Vlaanderen | Voltijds

Sinds 1988 is onze klant een succesvolle trendsettende onderneming met innovatieve producten voor zowel nieuwe constructies als reparatie- en renovatieproducten voor oude geklasseerde monumenten.

Marketing Officer

Functieomschrijving

Onze klant een succesvolle en dynamische KMO met innovatieve producten voor zowel nieuwe constructies als reparatie- en renovatieproducten voor oude geklasseerde monumenten. Een goede werksfeer en collegialiteit dragen zij hoog in het vaandel en ze zijn op zoek naar een nieuwe aanwinst voor ons team. Jouw profiel spreek ons enorm aan voor onze vacature van marketing en IT support officer. Wat houdt de functie in : ? Het ontwikkelen van een marketing strategie ? Het creëren van marketing materiaal (folders beeldmateriaal ? ) ? De Sociale media kanalen up to date houden ? Onderhoud website ? Ontwerpen en grafische opmaak van etiketten technische fiches powerpoints voor voordrachten ? ? All round IT ondersteuning binnen het bedrijf kan een pluspunt zijn maar is geen must ? Productformules bijhouden en kostprijzen berekenen (bestaand programma) ? CRM programma opvolgen Zij voorzien een opleiding van 6 weken waar je nog de volledige ondersteuning krijgt.

Profiel

Je behaalde een bachelor in de marketing of multi- mediatechnologie.
Je bruist van de innovatieve ideetjes en werkt deze uit tot een mooi project.
je beheerst de Nederlandse en Franse taal goed.

Aanbod

Wij bieden u een 38u contract aan met optie vast. Wij voorzien uiteraard een aantrekkelijk loon met extra legale voordelen waaronder maaltijdcheques en een groepsverzekering.
West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Marktonderzoek en -analyse' jobs in West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.