Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 9

Volgende
Orpea

Marketing Manager

Brussel

Orpea | Ukkel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 15 dagen op Jobat.be

Expert in levenskwaliteit
zoekt m/v expert in communicatie

Engagement staat hoog op de Orpea verlanglijst, net zoals verantwoordelijkheid, gedrevenheid, loyauteit en ... medemenselijkheid. En dat is maar logisch.

Met 4238 medewerkers, 61 woonzorgcentra en 14 assistentiewoningen is Orpea al jaren een toonaangevende woonzorgorganisatie in België. Een groeikrachtige onderneming in een snel veranderende maatschappij waarin steeds meer belang wordt gehecht aan een langdurige, hoogwaardige, persoonsgerichte levenskwaliteit.

Marketing Manager

Functieomschrijving

Als Marketing Manager verwachten we van je dat je de eigenheid en de visie van Orpea marketingstrategisch vorm geeft, implementeert en uitdraagt. De Orpea medewerkers staan alvast als één m/v achter je.

Wat houdt je functie in?
Je gaat de waarden, het engagement en de ‘persoonlijkheid’ van Orpea omzetten in een toekomstvisie die je ontwikkelt in nauwe samenwerking met de Managing Director & COO.

Dat betekent dat je vanaf dag één op het hoogste niveau meedenkt over de rol die Orpea in de maatschappij wil vervullen en de strategie die nodig is voor een sterke profilering. Je bepaalt mee de look and feel van Orpea, zorgt ervoor dat die op de juiste manier binnen de organisatie geïnstalleerd wordt en bent het eerste aanspreekpunt voor zowel de externe als interne communicatie. Kortom, er wacht je een taak met een grote autonomie én impact, waarin je je als creatieve digitale marketeer volop kan uitleven.

Profiel


Wat verwachten we van je?
Heb je een denkvermogen op Master niveau en al een vijftal jaren ervaring in een marketingomgeving? Ben je mee met de sociale media en thuis in de digitale wereld?

Heb je de digitale communicatie (SEO, SEA,…) in de vingers? Kan je terugvallen op een sterk analytisch vermogen, een dito zin voor synthese en een vlotte kennis van de beide landstalen? En sta je bij wijze van spreken te popelen om ‘de boel mee in handen te nemen’? Als je antwoord daarop ja is en als je daar ook een uitstekende communicatieve vaardigheid, een gezonde drive en een hands on ingesteldheid aan kan toevoegen, heb je alvast de mindset die van een Orpea Marketing Manager wordt verwacht.

Aanbod

Wat hebben we je te bieden?
Je komt terecht in een werkomgeving waar alles draait om mensen en convivialiteit en waar de juiste professionele inzet wordt gehonoreerd met een aantrekkelijk, marktconform salarispakket.

Wens je meer informatie of wil je meteen een afspraak maken?
Neem dan contact op met Inge Egberghs, onze Talent Acquisition Manager, via de sollicitatieknop of via 0475 504 563.

Interesse?

Wens je meer informatie of wil je meteen een afspraak maken?Neem dan contact op met Inge Egberghs, onze Talent Acquisition Manager, via de sollicitatieknop of via 0475 504 563.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 45 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Marketing management' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.