Terug naar zoekresultaten

1 van 4

Volgende
Harvey Nash Gent

Marketing Coordinator

Service Provider International Retail Business

Harvey Nash Gent | Kortrijk | Interim optie vast, Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 21 dagen op Jobat.be

GEEF JE CARRIÈRE EEN BOOST MET HARVEY NASH GENT

Je bent een gedreven professional op zoek naar je droomjob? Kies dan voor Harvey Nash Gent. We zijn een onderdeel van een internationale groep en bieden een brede waaier aan expertises: Sales & Marketing, Creatives, Engineering, Aankoop, Logistiek, Administratie, Finance, Juridisch en HR.

Onze klant levert kwaliteitsvolle services aan Internationale Retailers binnen Fashion & Cosmetics: consultancy, innovatie en productie rond luxe artikelen, zowel voor shops als web-shops. 
Vanuit je rol als Marketing Coordinator help je de organisatie mee te groeien en steeds te kunnen inspelen op veranderende (internationale) contexten: 

Marketing Coordinator

Functieomschrijving

 • Je houdt vinger aan de pols inzake concurrentie, trends en innovatie. Je analyseert de markt (bezoekt ook internationale beurzen), sector, spelers en product assortiment om zo de noden/ opportuniteiten in kaart te brengen en een strategisch marketing plan op te maken. Op deze manier verzamel je bruikbare informatie ter ondersteuning van het Sales Team en als basis voor innovatie in samenwerking met de Productie in het buitenland. 
 • Je kennis en passie voor papier/verpakkingen maken dat je de behoeften binnen retail mee kan helpen vertalen naar de techniciteit van de productie.
 • Je zorgt voor een goede budgettering van je marketing plan en een degelijke opvolging van je marketing kalender. Op regelmatige tijdstippen lever je de boeiende copy voor social media en site in verschillende talen (Nederlands, Frans en Engels), zet je in samenwerking met Sales campagnes op en coördineer je thema gerichte events (sustainablility, green, … ) om insights over en buy-in van de klanten te vergaren. 
  Voor het opzetten van campagnes werk je samen met Sales, Productie en externe partners.
 • Je creeërt een overzicht van de mogelijkheden die de eigen productie op vandaag kan leveren; bekijkt waar standaardisering van bepaalde formats een opportuniteit kan zijn, bent steeds up-to-date van gangbare regelgeving en normen (ISO 14001, C02 Footprint ed) en initieert actie waar nodig om kwaliteit continu te boosten (testings op zetten en contacten met externe partijen).
Kortom, vanuit je brede marketing rol, ben je een volwaardig gesprekspartner voor Productie en Sales om samen nieuwe oplossingen, variaties en innovaties te lanceren en sales te genereren.

Profiel

Je behaalde een Bachelor of Master in Talen, Marketing, Communicatie of Graphic Design en kan een eerste mooie ervaring in een gelijkaardige rol voorleggen.
 • Een background in een vergelijkbare business is ideaal: Print, Paper based products, print management, ... Een pluspunt is kennis van Sustainability of ISO 14001.
 • Je werkt projectmatig, out of the box, hands-on maar ook strategisch, creatieve doener, een echte teamplayer maar ook een plantrekker
 • Je communiceert helder in het Nederlands, Frans en Engels en hebt een vlotte pen om wervende copy te schrijven. Je kan werken met Indesign, Illustrator, Photoshop, Wordpress en Powerpoint.

Aanbod

 • Onze klant biedt jou een boeiende marketing rol aan binnen een internationale context. Interessante business waar creativiteit en het zoeken naar innovatie en oplossing centraal staat.
 • Aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extra-legale voordelen.
 • De nodige support, tools en training van je collega's om je snel in te werken en thuis te voelen in het kantoor en de sector.

Interesse?

INTERESSE? Stuur nu je CV naar Vibe bij Harvey Nash. Je kandidatuur wordt discreet behandeld en bekeken in het kader van ons totaalaanbod aan jobs: www.harveynash.gent.
 
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Harvey Nash Gent?

Volg dit bedrijf

JOUW JOB = ONZE JOB

Tijd voor de volgende stap in je carrière? Een boeiende opdracht als freelancer?
Tijdelijk werk als uitzendkracht?
Kies voor Harvey Nash Gent, een gedreven rekruteringsbedrijf in volle groei.

We bieden jou een brede waaier aan jobs: Sales & Marketing, Creatives, Engineering, Aankoop & Logistiek, Administratie, Finance, Juridisch en HR, en dit bij aantrekkelijke werkgevers & topmerken.

Stuur nu je cv! Een team van ervaren recruiters staat voor je klaar.
Onze garantie: we doen elke dag opnieuw ons best om samen met jou je droomjob te vinden.

www.harveynash.gent

Harvey Nash Gent

Kortrijksesteenweg 62, 9830 Sint-Martens-Latem

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 18 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands, Engels, Duits

Aanbod

 • Interim optie vast
 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'B2B marketing' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.