Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 10

Volgende
SOLIDUS SOLUTIONS

Marketing & Communication Assistent

Hoogstraten

SOLIDUS SOLUTIONS | Hoogstraten | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 7 dagen op Jobat.be

SOLIDUS SOLUTIONS 

Werken bij SOLIDUS SOLUTIONS betekent werken voor een toonaangevende en snelgroeiende internationale speler in de massief karton- en verpakkingsindustrie. Ons massief karton, dat duurzaam wordt geproduceerd uit gerecycled papier, is een uitstekend verpakkingsmateriaal en biedt duurzame innovatieve oplossingen. Met een omzet van ruim 375 miljoen euro, circa 1.500 werknemers, 13 productielocaties en twee verkoopkantoren in verschillende Europese landen zijn wij marktleider in geïntegreerde massief kartonnen producten voor de grafische en verpakkingsmarkt.

Marketing & Communication Assistent

Functieomschrijving

Speel jij straks een belangrijke rol bij het verder professionaliseren van onze marketingactiviteiten? Grote kans! In onze snelgroeiende organisatie kun jij het verschil maken en je met interessante thema’s en projecten bezighouden.

Als Marketing & Communication Assistant neem jij de administratieve en operationele ondersteuning in diverse marketingactiviteiten en –projecten voor je rekening. Wij bieden je daarbij graag de ruimte om met goede ideeën te komen en die ook daadwerkelijk in de praktijk te helpen realiseren.

Over de functie
Als Marketing & Communication Assistant kom je te werken in een klein inspirerend team en ondersteun je de Marketing & Communication Manager bij acties die voortvloeien uit het B2B marketing- en communicatieplan. Je werkt nauw samen met externe partijen, zoals reclamebureaus en grafisch ontwerpers.

Jij adviseert en ondersteunt bij verschillende (sales) projecten en promotionele activiteiten zoals het presenteren van ons productportfolio, de ontwikkeling van POS-materiaal en content management van onze website. Samen zorgen jullie ervoor dat het “merk” Solidus Solutions zich positief onderscheidt in alle interne en externe communicatie, zowel off- als online.

Je hebt een typische hands-on mentaliteit, weet ons te verrassen met creatieve ideeën en je hebt een duidelijke visie hoe we onze communicatie kunnen aanscherpen. Bijvoorbeeld via ons personeelsmagazine Solid talk waar jij mede de regie over voert. Of door je inbreng bij de organisatie van (internationale) beurzen en evenementen en door het ontwikkelen van tools voor onze Sales Managers met wie je nauw samenwerkt.

Genoeg interessante onderwerpen en projecten waar jij je als marketingprofessional helemaal in kunt verdiepen en het verschil kunt gaan maken. Die uitdaging gaan we graag met je aan!

Profiel

Als Marketing & Communication Assistant

  • Heb je minimaal een afgeronde Bachelor opleiding in de richting Marketing of Communicatie en kennis van de Nederlandse, Engelse en Franse taal;
  • Vind je het leuk om projectmatig te werken en de nodige ondersteuning te bieden in o.a. marketingcampagnes, beurzen en sales tools;
  • Heb je een basiskennis van content management en uitstekende social media skills om ondersteuning te bieden in de uitwerking van onze digital marketing strategie;
  • Werk je graag aan uitdagende doelstellingen en durf je anderen ook aan te spreken op het behalen van afgesproken resultaten;
  • Ben je flexibel en commercieel ingesteld en weet je prioriteiten te stellen waar nodig. 

Aanbod

Als Marketing & Communication Assistant geef je je loopbaan een passend vervolg in een dynamische en internationale organisatie met ambitieuze plannen, waar we je graag deelgenoot van willen maken. We bieden je een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar vooral ook een prettige werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega’s en een uitdagende functie waarin je alle ruimte krijgt om je op je vakgebied en in de breedte verder te ontwikkelen.

Interesse?

Spreekt de functie je aan en wil jij een bijdrage leveren aan het succes van SOLIDUS SOLUTIONS? Wij komen graag met je in contact. Direct solliciteren? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv, onder vermelding van Marketing & Communication Assistant, naar careers@solidus-solutions.com t.a.v. Mark Kwant (Corporate Recruiter). De sluitingsdatum van deze vacature is 10 maart 2019.

Wil je eerst meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Britt Kerstens (Marketing & Communication Manager), via e-mailadres: britt.kerstens@solidus-solutions.com of met Mark Kwant, tel. 0031 (0)6 28969900.

Turnhout

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 32 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
  • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Marketing assistant' jobs in Turnhout meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.