Terug naar zoekresultaten

Marketing assistent

463990834

AGO Jobs & HR | Genk | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Marketing assistent

Functieomschrijving

Ben jij een ambitieuze, commerciële teamplayer en een talent in de marketing? Hou jij van de bioscoop- en entertainmentwereld? Ben je gebeten door films & events? Misschien ben jij dé Martin Scorsese die wij zoeken! Wij zijn op zoek naar een collega die de volledige uitwerking van onze B2B mogelijkheden maar ook lokale campagnes en evenementen op zich kan nemen. Wat verwachten we van jou? De volledige uitwerking van lokale campagnes en evenementen, zowel B2B als B2C. Hierbij draag jij ook de eindverantwoordelijkheid voor alle aspecten die bij een evenement komen kijken, zoals programmering, aankleding, catering, bereikbaarheid, parkeergelegenheid, veiligheid,? Je bent een online pioneer en weet als geen ander hoe en waar je je boodschap en product in de markt moet zetten. Je stapt af van de al te vaak bewandelde paden en denkt out of the box. Verder: - Proactief benaderen van bedrijven - Verspreiden drukwerk (in- en extern) - Coördineren online reviews via diverse kanalen - Bedenken en uitvoeren van promotie- en marketingactiviteiten - Het opstellen van persberichten - Coördineren en uitvoeren van social mediabeleid - Joint-promotions en partnerships uitwerken met regionale (media)bedrijven - Je stelt proactief nieuwe ludieke ideeën voor aan de International Marketing Manager

Profiel

Wat zit er in je rugzak?
- Een eerste werkervaring achter de rug (min. 2 jaar)
- Een relevante afgeronde bachelor (Toerisme en Recreatie, Marketing, Communicatiemanagement, Hotelmanagement, ?)
- Een flinke dosis zelfstandigheid en probleemoplossend denken
- Organisatorisch karakter
- Grondige kennis van alle (online) communicatiemiddelen
- Grote affiniteit met social media
Wat zit er zeker niet in je rugzak? Een 9 tot 5 mentaliteit. Het kan ook voorkomen dat je in de avonduren of het weekend wordt ingezet

Aanbod

De klant biedt jou een boeiende en afwisselende job die nooit gaat vervelen. Verder krijg je bij de klant veel verantwoordelijkheid en ruimte tot ontwikkeling. Jij krijgt de kans om het bedrijf mee uit te bouwen als commercieel centrum en aanspreekpunt voor bedrijven. Als hun groeien, groei jij mee en andersom.
Het betreft een fulltime functie in Limburg (hoofdzetel Maasmechelen).
De sfeer en beleving die de klant biedt aan haar klanten, is enkel en alleen mogelijk dankzij de hulp en inzet van een enthousiast en gemotiveerd team. Dit team wordt beloond met een professionele carrière in een super interessante sector en krijgt een marktconform salaris.
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Genk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Marketing assistant' jobs in Genk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.