Terug naar zoekresultaten

1 van 5

Volgende
Hudson Belgium NV

MARKETING ASSISTANT (tijdelijk)

Je bent snel beschikbaar voor een periode van 3 tot 6 maanden of als jobstudent

Via Hudson Belgium NV

Staat 8 dagen op Jobat.be

Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers.
 
Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden.
 
Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega’s, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Ter ondersteuning van ons Marketing-team in Gent zijn we op zoek naar een (m/v)
 
MARKETING ASSISTANT (tijdelijk)
Je bent snel beschikbaar voor een periode van 3 tot 6 maanden of als jobstudent
 
De ondersteunende HR, Business, IT, marketing en Finance diensten van de Hudson België organisatie zijn gesitueerd in Gent. Hudson kende de laatste 3 jaar een groei van 175 naar meer dan 250 medewerkers. Onze organisatie heeft grote ambities en we zijn op dit moment op zoek naar een Marketing Assistant om ons Marketing-team te ondersteunen.

MARKETING ASSISTANT (tijdelijk)

Functieomschrijving

 • Je werkt nauw samen met de collega’s van het interne marketing team en ondersteunt hen in hun uitdagingen op vlak van marketing. Zelf ben je verantwoordelijk voor een project rond employer branding, waarbij Hudson via diverse kanalen haar rekrutering van pas afgestudeerden en professionals versterkt. Daarnaast ondersteun je het management met de administratieve opvolging binnen een belangrijk change project voor de organisatie.
 • Je bent aanspreekpunt voor de business voor vragen rond jobbeurzen. Je steekt de handen uit de mouwen en bent zelf regelmatig aanwezig op jobbeurzen. Je treedt er op als een sterke Hudson ambassadeur. Je werkt daarvoor nauw samen met de HR afdeling en de diverse afdelingen van Hudson zodat alle initiatieven efficiënt op elkaar worden afgestemd.
 • Ook in de verankering van ons aanbod naar studenten en alumni binnen diverse onderwijsinstellingen ben jij de centrale contactpersoon binnen Hudson. Jij zorgt voor een uniform verhaal naar het netwerk van Hudson collega’s die contacten met onderwijsinstellingen onderhouden en zorgt ervoor dat de gastcollega’s die worden gegeven door Hudson goed omkaderd worden door marketing materiaal om de Hudson brand te versterken. Zo wordt op een gealigneerde wijze het Hudson groeiverhaal uitgedragen naar de markt en naar potentiële kandidaten en stagairs.

Profiel

 • Je bent een dynamische persoon met sterke communicatieve vaardigheden. Je weet van aanpakken, durft jouw stempel drukken en kan jezelf efficiënt en autonoom organiseren. Je bent een sterke teamplayer die overleg naar waarde schat. Je hebt een professioneel voorkomen gecombineerd met een commerciële ingesteldheid.
 • Je hebt minstens een Bachelor diploma en je wil graag jouw eerste stappen zetten in de wondere wereld van marketing en HR. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een goede kennis van het Frans is een must.

Aanbod

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?
 
Stuur dan vandaag nog je CV en sollicitatiebrief met vermelding van referentienummer BE770371 naar hr.careers@jobs.hudson.com
Hudson t.a.v. Sarah Schietecatte
Moutstraat 56 l 9000 Gent
Tel 09 242 54 24 l Fax 09 221 23 55 l E-mail hr.careers@jobs.hudson.com
 
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 52 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Marketing assistant
 • Sector: Dienstverlening en Human Resource
 • Gent (standplaats)
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Nederlands, Frans

Aanbod

 • Bepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Marketing assistant' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.