Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 9

Volgende

MARKETING ANALYST

* Analytische rol binnen Marketing
* Dynamische en flexibele werkomgeving
* Regio Antwerpen

Via Hays

Nog 5 dagen om te solliciteren

Voor een zeer gekende energiespeler is Hays Antwerpen op zoek naar een Marketing Analyst om het team op permanente basis bij te staan.

MARKETING ANALYST

Functieomschrijving

In deze functie kom je terecht in het Customer Insights team en ben je verantwoordelijk voor de markt- en klantinzichten binnen het bedrijf. Aan de hand van analyses ontwikkel je inzichten die ondersteuning bieden voor strategische beslissingen binnen de verschillende departementen. Je levert een kwalitatieve bijdrage binnen verschillende marketing- en salescampagnes, stemt de voortgang hiervan af en voorziet hiervoor telkens een grondige evaluatie. Je tracht steeds de campagnes te optimaliseren. Gevormde conclusies bespreek je met alle stakeholders en je geeft hierin aanbevelingen voor een verdere optimalisatie binnen de organisatie. Je levert actieve participatie in het bouwen van een relevante dataomgeving en je zorgt voor de integratie van Customer Insights in CRM-systemen. Je rapporteert in deze rol aan de Customer Insights Manager.


Profiel

De ideale kandidaat voor deze vacature behaalde een bachelordiploma in IT, een economische of wiskundige richting of is gelijkwaardig door ervaring. 3 jaar relevante werkervaring is vereist en je hebt ervaring in het werken met databases en CRM-systemen. Je kan SAS en SQL op zelfstandige basis gebruiken en werkt vlot met Excel, Access en Powerpoint. Je bent enthousiast en werkt proactief en resultaatgericht. Je durft initiatief te nemen en bent gemotiveerd. Je begrijpt de commerciële noden en je bent een vlotte communicator. Tot slot ben je perfect Nederlandstalig en spreekvlot in het Frans en Engels.


Aanbod

In ruil voor je expertise biedt onze klant je een zeer gevarieerde uitdagende job met de ruimte om je eigen stempel te drukken. Je komt terecht in een zeer dynamische bedrijfscultuur waar er regelmatig iets te beleven valt (quiz, teambuilding, afterwork, …). Er is ruimte voor flexibiliteit en het bedrijf stimuleert daarnaast persoonlijke groei door opleidingen en interne mobiliteit.

Voel jij je aangesproken bij het lezen van deze jobomschrijving? Ben jij de Marketing Analyst die we zoeken? Reageer dan snel en upload je cv online!

Mechelen - Lier

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 5 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Marktonderzoek en -analyse
  • Sector: Energie, Milieu en veiligheid
  • Mechelen - Lier
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Marktonderzoek en -analyse' jobs in Mechelen - Lier meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.