Terug naar zoekresultaten

1 van 6

Volgende
Colruyt Group

Marketeer Okay

Marketeer Okay

Colruyt Group | Lot | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 10 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Marketeer Okay

Functieomschrijving

OKay is de buurtsupermarkt waar je snel een makkelijk boodschappen doet en we onze klanten met een glimlach verder helpen. Als marketeer ontwikkel je aantrekkelijke marketing- en communicatiecampagnes om ons imago van efficiënte en klantvriendelijke buurtsupermarkt nog verder te versterken.

Als marketeer bij OKay heb je een afwisselende job.   Een greep uit je takenpakket: je werkt mee aan verschillende publicitaire campagnes en projecten om zowel het merk en de propositie van OKay sterk in de markt te zetten. Met onze campagne rond soep van enVie, de Jurassic World-spaaractie en de focus op gezonde en vegetarische gamma’s, komen we prominent in beeld en optimaliseren we onze klantenwerving.

Tijdens de concrete uitwerking van onze marketingcampagnes steek je graag je handen uit de mouwen. Op basis van het tactisch marketingplan volg je specifieke projecten op van a tot z. Je werkt originele concepten uit die je nadien ook zelf opvolgt en tot in de details mee uitwerkt en evalueert. Dit doe je in nauwe samenwerking met je eigen team, maar ook in overleg met je collega’s van Aankoop en Verkoop.

Met deze creatieve on- en offline marketingcampagnes breng je onze sterktes in de spotlights en zorg je dat onze klanten elke dag snel, goedkoop en makkelijk hun boodschappen kunnen doen in onze buurtsupermarkt. OKay blijft ook online verder groeien en als marketeer ben je dan ook een grote steun voor de vernieuwing van onze digital marketing-initiatieven.

Je werkt in Lot (Halle). 

Profiel

 • Kennis en ervaring – Je hebt al een vijftal jaar ervaring in een marketingfunctie. Kennis van digital marketing is een plus.
 • Gestructureerd analyseren – Je duikt graag in cijfers en bent in staat om structuur te brengen in ingewikkelde teksten en data. Je gaat probleemoplossend te werk en je hebt aandacht voor eenvoud en efficiëntie.
 • Stimuleren en engageren – Je enthousiasme en betrokkenheid straalt af naar je team. Die positieve houding helpt ook om interne stakeholders te engageren en te overtuigen.
 • Innovatief communiceren – Je optimaliseert de marketing van OKay door continu de huidige trends op te volgen en je communicatie aan te passen naargelang de verwachtingen van onze klanten.
 • Flexibel organiseren – Je bent een ondernemer die georganiseerd en flexibel is. Je kan actieplannen uitdenken en opstarten, maar je gaat ook gepast en oplossingsgericht om met onverwachte situaties.

Aanbod

 • Aantrekkelijk loonpakket – Boven op je loon krijg je heel wat extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, winstdeelname, groepsverzekering en maaltijdcheques.
 • Veel afwisseling – Je werkt binnen Colruyt Group samen met tal van experts met wie je een breed netwerk kan uitbouwen. 

 • Permanente leermogelijkheden – Je leert veel bij on the job en je krijgt de kans om opleidingen (voor persoonlijke en professionele ontwikkeling) te volgen. Op termijn zijn er ook doorgroeimogelijkheden op maat van jouw talenten.

 • Werkzekerheid – Je werkt in een stabiele en groeiende bedrijvengroep. OKay is een winkelformule in volle groei en opent zes tot acht nieuwe winkels per jaar

 • Eigen initiatief – Je werkt met de nodige vrijheid en kan zelf je stempel drukken: je werkt op lange termijn, maar ziet ook snel de impact van jouw werk.

Interesse?

Anne Vermout
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 50 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Minstens 5 jaar ervaring
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'B2B marketing' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.