Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 4

Volgende
Accent

Marketeer met kennis Pools

Accent | West-Vlaanderen | Voltijds

Staat 11 dagen op Jobat.be

We zijn momenteel op zoek naar een marketeer om het Accent Foreign marketingteam te versterken vanuit het Accent Support Center. Het wát? Het Accent Support Center is de hoofdzetel van Accent en ligt in het pittoreske Roeselare wat je naast een filevrije route ook de mogelijkheid biedt om over de middag een frisse neus te halen. Je komt terecht in een bedrijf dat de omvang heeft van een internationale groep maar de authenticiteit van een echte West-Vlaamse onderneming weet te bewaren. Een open cultuur een dynamische omgeving en steeds op zoek naar vernieuwing en innovatie.

Accent Foreign Recruitment Services zijn onze specialisten in het invullen van knelpuntvacatures voor buitenlandse arbeiders en bedienden. Enerzijds omvat dit rekrutering van buitenlandse profielen in België en anderzijds rekrutering uit het buitenland.

Marketeer met kennis Pools

Functieomschrijving

Hoe ziet een doordeweekse dag van onze marketeer eruit? Jij wordt de allround marketingverantwoordelijke voor Accent Foreign Recruitment Services. In de praktijk betekent dit dat je alles wat er nu al voor Vlaanderen en Wallonië wordt gedaan doortrekt naar Accent Foreign: ? Digitale marketing: jij zorgt ervoor dat de content op onze Accent Foreign website up-to-date en relevant blijft voor buitenlandse kandidaten. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de content planning en de verschillende social media kanalen waarmee we de gewenste doelgroep kunnen bereiken. ? Traditionele marketing: je helpt met de organisatie van evenementen zoals jobbeurzen en inspiratiesessies en je deinst er niet voor terug om er ook zelf ter plaatste aanwezig te zijn. Je gaat bovendien ook proactief op zoek naar evenementen waar de Poolse en Roemeense community?s te vinden zijn zodat we ook daar Accent Foreign kunnen promoten. ? Diverse communicatie: als communicatiespecialist lees jij ook af en toe vacatures na en zorg je ervoor dat die op de juiste kanalen worden uitgespeeld. Daarnaast coördineer jij allerlei vertalingen en vertaal je zelf ook soms korte teksten die snel de deur uit moeten. Als we dan toch een minpuntje moeten opsommen: we flirten graag met onmogelijke deadlines die wij mogelijk maken. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Je werkt namelijk nauw samen met de twee andere communicatiemarketeers én met de rest van de marketingafdeling.

Profiel

En jij bent?

Als marketeer spreekt het voor zich dat jij over de volgende eigenschappen beschikt:
? Talenknobbel: je hebt een uitstekende kennis van het Pools maar je kan je ook in het Engels en het Nederlands uit de slag trekken. Mocht je ook Roemeens beheersen dan is dat zeker een pluspunt.
? Een scherpe pen: je spreekt niet alleen vloeiend Pools maar je kan ook fantastische Poolse teksten schrijven. Een artikel voor de blog een LinkedIn-bericht een externe nieuwsbrief? Jij kan de boodschap moeiteloos aanpassen aan de doelgroep en het medium.
? Flexibel en sociaal: externe verplaatsingen schrikken jou niet af. Integendeel je vindt het verrijkend om je onder de mensen te begeven en zo te voelen wat er leeft in de field. Socializen kan je als de beste!
? Gestructureerd: een marketingfunctie brengt ook wat administratieve taken met zich mee maar voor een organisatietalent als jij vormt dit geen enkel probleem.
? Gemotiveerd en leergierig: dankzij jouw gezonde dosis nieuwsgierigheid ben je altijd wel te vinden voor een bijscholing of een opleiding waardoor je op de hoogte blijft van de laatste trends.
Een marketing- of communicatieachtergrond is een must relevante ervaring zeker een pluspunt.

Aanbod

Wat mag je van ons verwachten?

Je komt terecht in een fantastisch 15-koppig marketingteam dat bestaat uit verschillende digital super heroes grafische wizards en allround marketingtovenaars. Je rapporteert rechtstreeks aan de Marketing Team Manager. Waarop kan je daarnaast nog rekenen?
? Een dynamische werkomgeving: elke middag lunchen we samen met de collega?s in een gezellige lounge waar we nadien ook nog een partijtje pingpong kunnen spelen. Move over Google!
? Interne en externe opleidingen: wij zorgen ervoor dat jij nog sterker wordt in jouw expertisedomein.
? Niet minder dan 32 verlofdagen: begin al maar te dromen welke bestemmingen je straks kunt afvinken op je bucket list (wel enkel als je belooft om nadien ook terug te keren)
? Flexibele werkuren: bad hair days vormen dus nooit nog een probleem voor jou.
? Een motiverend salarispakket: jij kiest volledig zelf of je nu gaat voor een wagen een tankkaart een hospitalisatie- of groepsverzekering nóg meer vakantiedagen? Ons flexplan biedt jou de mogelijkheid om zelf je prioriteiten aan te geven.
Heb je zin om met ons op avontuur te gaan? Dan hebben we al een eerste opdracht voor jou! Haal die scherpe pen maar boven en overtuig ons van je Poolse copywriting skills met je motivatiebrief.
Wie weet behoor jij dan binnenkort wel tot het leukste marketingteam van Roeselare en omstreken!

Interesse?

VG13/BUO
West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 17 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Lager onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Marktonderzoek en -analyse' jobs in West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.